החלקה יפנית לא חלקה מאוד. יחד עם קראטין

ofrago1

New member
החלקה יפנית לא חלקה מאוד. יחד עם קראטין

היי. הייתי אצל ספר במסגרת סבב הבדיקות שלי (כן אני חוששת מאוד מהחלקות)
וביקשתי ממנו המלצה להחלקה אבל לא חלק לגמרי אלא במראה טבעי. הוא ראה את השיער שלי (תלתלים פתוחים יחסית נפוח לא צבוע) והציע החלקה יפנית אבל להוציא את החומר קצת לפני ואז הוא לא יהיה ישר ממש. האם זה ייתכן, או שהוא "מכר לי לוקש"?
חשוב לי לדעת שזה הגיוני ובאמת אפשר לבצע זאת.
מה דעתכם?

החלקה יפנית במראה טבעי

ניתן להשיג ע"י שימוש בחומרים נכונים.
אני אישית לא ממליץ על ביצוע התהליך בצורה לא מושלמת.
בברכה עומר שמעוני

ofrago1

New member
למה מה הסיבה?

הרי יש ספרים שמכירים את החומרים טוב ויודעים לשלוט בו. בטוח שגם אתה. אז למה שלא לסמוך על זה?

החלקה בשיטה הטבעית 2

מכיוון שמעוניינים להגיע לתוצאה של החלקה במראה טבעי משתמשים בחומר עדין ועדיין משלימים את כל התהליך במלואו.
ומקבלים את המראה והתוצאה המבוקשת.
זה לא עניין של לשלוט או לא, פשוט צורת פירוק קשרי הגופרית SHS לא תתקיים בצורה אחידה ולכן עלול להיווצר מצב של טקסטורה שונה בשיער בין חלקיו השונים.
אני מדגיש מה שאני כותב לכן הוא צורת העבודה שלי מתוך הבנה והידע שלי, אך כמובן יתכן וישנן שיטות נוספות.
בהצלחה
עומר שמעוני

ofrago1

New member
עומר תודה על התגובה. עם אילו חומרים היית ממלי

..ממליץ לעשות? אז לא יפנית?

אינני מעוניין להמליץ על שם חומר כזה או אחר

אני מציין שבעבודה עם חומרים נכונים התוצאה תהיה מצוינת.
והתכוונתי לחומרי החלקה יפנית.
אני משתמש בהם גם לפתיחות תלתלים מכיוון שהחומרים של ההחלקות היפניות משאירים את השיער רך ונעים ומלא ברק.
בהצלחה.

ofrago1

New member
ומה לגבי החלקה צרפתית. קראתי באינטרנט שאפשר ל

שאפשר לעשות בעזרתה מראה טבעי. אתה מכיר או עושה החלקה כזו אצלך?

תודה

מבחינתי ההחלקה הצרפתית היא החלקה ביותר

אני לא אוהב את המראה הלא טבעי שלה.
ולא מתחבר לחוזק שלה על השיער.

עדידי1987

New member
החלקה לא חלקה מאוד

היי עופרה
אני יכולה לומר לך מנסיון שלי האישי שאפשר לעשות החלקה שנראת יותר טבעי, הספר שלי עשה לי החלקה צרפתית, אני חושבת שזה של לוריאל ואני ממש מרוצה, השיער ממש נראה כזה טבעי ואפילו יש כאלה שלא מאמינות שעשיתי בכלל החלקה.
בכל אופן קוראים לו ויטל והוא נמצא בתל אביב, את יכולה להתיעץ איתו הוא מקסים בלי קשר.
אז בהצלחה

דובי1401

New member
החלקה צרפתית

היי ,
אני עשיתי החלקה צרפתית, הייתי ממליצה לך מאוד
השיער נראה טבעי לגמרי ולא החלקה...
לא מדובר בחומרים כימיים וזה לא הורס את השיער אלא להפך גורם לו להיות בריא יותר.
תבררי קצת אם זה יתאים לשיער שלך ולכי על זה אל תפחדי.
אני גם פחדתי נורא ועשיתי מיליון בדיקות וסקרים מול בנות שהתנסו וכדו'.... שמחה בחלקי!!!!
בהצלחה :)

דובי1401

New member
לא....

אני עשיתי באור עקיבא אצל שלומי זריהן. ספר מדהים.. אני נוסעת עד אליו , לא מרשה לאף ספר לגעת לע בשיער

ofrago1

New member
הי דובי1401. איזה שיער היה לך לפני ההחלקה?

שלי גלי עד המותניים ולא צבוע. האם זה יתפוס אצלי?

אני מכירה

אני מכירה את ויטל אני עושה אצלו החלקות הוא באמת טובבבבבבב בכל אופן אני מאוד מרוצה.

תלוי מה את מחפשת

המלצתי בעבר גם לחברה שלי וגם היא אמרה שהוא יקר ובסוף עשתה החלקה ב800 שקל אם אני לא טועה, מה שיצא שהיו לה מלה קצרים בשיער כי השיער שלה ממש נקרע והיום היא גם עושה אצל ויטל כי הוא שיקם לה את הנזקים.

drorsan30

New member
המלצה

מצטרף להמלצות גם כן
המלצתי לחברה שלי ללכת לדוויס ואודי
השיער שלה היה פגום והם פשוט הצילו לה את השיער תנסי .. עושים שם הכול תסרוקות ,החלקות ממש בית ספר לעיצוב שיער

למעלה