החלקה יפנית גרועה!

MAYAB24

New member
החלקה יפנית גרועה!

שלום לכולם. רציתי להתייעץ אתכם במשהו.. לפני כשבועיים עשיתי החלקה יפנית אצל הספר רפאל ברמת גן. הגעתי אליו דרך קופון שהקנה החלקה ב-500 ש"ח. בגלל המחיר הזול יחסית חשדתי שהתוצאה תהיה גרועה אך החלטתי לעשות את ההחלקה בכל זאת כי הבנתי שרפאל הוא ספר של יוקו סיסטם- חברת החלקה יפנית בעלת שם. ביום ההחלקה השיער, שהיה עד אז גלי ומלא, נראה יפה מאוד וחלק לגמרי, אבל לאחר שחפפתי את השיער התוצאה לא הייתה משביעת רצון בכלל. יש לי חלקים רבים בשיער שנשארו גליים, ממש כמו שהיו לפני ההחלקה. הספר אמר ליש עליי לייבש את השיער עם פן ללא מברשת ושאז השיער יהיה חלק. אחרי הפן הוא באמת חלק יותר אבל עדיין יש חלקים גליים שזה מפריע לי. חוץ מזה, שמה בדיוק הטעם בלהיצמד לפן עם עשיתי החלקה? כל הרעיון היה להיפתר מהפן לתמיד. הגעתי אל הספר והתלוננתי אך הוא אמר שהוא לא מוכן לעשות לי החלקה נוספת כי אז השיער ייהרס לי.. האם כדאי לי לבצע תיקון החלקה או החלקה יפנית מלאה מחדש, או שכדאי לחכות שהשורשים של השיער יצמחו מחדש ורק אז לעשות שוב החלקה במקום אחר?

בשרטי

New member
אולי הוא לא הביא את השיער למצב המקסימלי

מבחינת "חלק"-ואולי כן,צריך לראות את השיער ולראות אותו.
בהל מצב טיפול ברזילאי יסיים את הסיפור ויהיה לך שיער חלק יותר ובריא,אבל תצטרכי לייבש.

למעלה