החלפת Apple ID

rider007

New member
החלפת Apple ID

כרגע האייפון שלי עם apple ID של הבן שלי, וכל אפליקציה שהוא מוריד, יורדת אוטומטית גם למכשיר שלי. כיצד מחליפים את ה ID ?
תודה

talflanzman

New member
הגדרות APPSTORE תעשה LOGOUT

צהחשבון שלו או שתסמן שלא כל מה שהוא יוריד ירד אליך

לא חייבת להיות הורדה אוטומטית

אנחנו שלושה עם אותו ID. ואין שום הורדה אוטומטית. כל אחד מוריד מה שהוא רוצה. הסיבה שאנחנו משתמשים באותו ID, היא שאם אחד קונה אפליקציה (בתשלום), האחרים יכולים להוריד אותה ללא תשלום נוסף.

אני מניח שיש הגדרה מסוימת לכך שהאפליקציות יותקנו אוטומטית, כפי שאצלך, או לא, כפי שאצלי. הסדר את ההגדרה ותוכל להנות מכל העולמות.

carmonle

New member
ומה לגבי סיכרון מול המחשב השולחני

גבוי לכל מכשיר אבל סיכרון מול יומן פגישות ספר טלפונים וכד,

ערן

noa_f

New member
יש לכם מחשב שולחני יחיד?

אם כן, הכי כדאי לעשות את זה מול יוזרים שונים באותו המחשב.
אם לא, הייתי שוקלת לעבוד מול אייקלאוד או גוגל (כלומר, ענן כלשהו) כדי לעקוף את המגבלה של סנכרון מול מחשב שולחני יחיד.

שים לב, במקרה של אייקלאוד, צריך יהיה להגדיר לכל מכשיר אפל-איי-די שונה לאייקלאוד ולהשאיר את המשותף רק לחנויות המוסיקה והאפליקציות.

הכל בסדר

האייטיונז במחשב (היחיד) מזהה את האייפונים הנפרדים, ומגבה כל אחד בנפרד. הוא גם יודע אילו אפליקציות שייכות לכל אייפון.

עם זאת, אכן צריך לשים לב ליומנים ואנשי קשר. בהתחלה היה לנו ברדק. בסופו של דבר דאגנו להפריד בינהם באמצעות ההגדרות - מי מגובה/מסונכרן על המחשב ומי לא, או באיקלאוד (אני מדבר ספציפית על יומנים ואנשי קשר). לא זוכר כרגע את הפרטים, אבל זה בהחלט אפשרי.

carmonle

New member
אצלי כל בן משפחה משלם על התוכנות שלו

יש לנו 4 מכשירי אייפון ו-2 אייפדים ואני חושב שזה לא תקין לשתף קניה בודדת או רשיון בודד בין מספר משתתפים, אבל זו דעתי.

יש בבית הרבה מחשבים למעשה הדירה שלי מרושתת ברשת קווית.

אלא האם נאמר אחרת רשיון לתוכנה הוא למשתמש בודד

ערן

noa_f

New member
אתה תגלה שאפל מאשרת התקנה של אפליקציות

על מספר מכשירים ששייכים לאותה המשפחה/חברה.
למעשה, אין הגבלה על מספר המכשירים, כל עוד הם שייכים לאותה ה"שותפות" ולגבי מדיה: כנ"ל + עד 5 מחשבים.

כך שזה חוקי לחלוטין. זו לא מייקרוסופט ולא אדובי ו"רשיון לתוכנה הוא למשתמש בודד" לא תופס פה.

למעלה