החלפת תפקיד בחברה...

מצב
הנושא נעול.

סייבר12

New member
החלפת תפקיד בחברה...

החלפת תפקיד בחברה...
התקבלתי ועבדתי בחברה כטכנאי אלקטרוניקה 10 שנים, נוצרה מתיחות במחלקתי שאני מעורב בה, אני עובד טוב וממושמע ולא רוצה להתפטר, האם יכולים להכריח אותי לעבור מחלקה ולעבוד בתפקיד אחר בחברה, לדוגמא: כמחסנאי ובשכר שהוא פחות ממה שקיבלתי עד היום. אם לא אקבל את הצעתם, אני אפוטר ועלול לא למצוא עבודה למשך זמן רב מאוד.

מעתיקה לך תשובה שנתתי במקרה דומה

החלפת תפקיד בחברה...
התקבלתי ועבדתי בחברה כטכנאי אלקטרוניקה 10 שנים, נוצרה מתיחות במחלקתי שאני מעורב בה, אני עובד טוב וממושמע ולא רוצה להתפטר, האם יכולים להכריח אותי לעבור מחלקה ולעבוד בתפקיד אחר בחברה, לדוגמא: כמחסנאי ובשכר שהוא פחות ממה שקיבלתי עד היום. אם לא אקבל את הצעתם, אני אפוטר ועלול לא למצוא עבודה למשך זמן רב מאוד.
מעתיקה לך תשובה שנתתי במקרה דומה
הם יכולים להציע לך כל עבודה והם גם יכולים להחליט שהם לא מציעים לך אף עבודה..... החוק לא מגן על העובד מפני שינוי תפקיד. הדבר היחידי שהחוק מאפשר לך הוא להתפטר בדין מפוטר בגלל הרעת תנאים. השינוי המהותי באופי התפקיד ובעיקר הבדלי השכר בין שני התפקידים, מאפשרים לך להתפטר בדין מפוטר ולהיות זכאי לפיצויי הפיטורים. אם תחליט כי אתה מעוניין להתפטר, יהיה עליך להודיע בכתב למעסיק כי חלה הרעה בתנאיך וכי אתה מתריע בפניו כי אם לא תתוקן ההרעה תוך זמן סביר, אתה תבקש להתפטר בדין מפוטר ולקבל את הפיצויים. אם אתה מעדיף לשמור על מקום העבודה - תאלץ להשלים עם התנאים החדשים. בהצלחה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה