החלפת תותבת?????

אלין24

New member
החלפת תותבת?????

שלום לכלום שאלתי היא מתי זכאי קטוע רגל להחלפת תותבת הנל קטוע רגל מעל הברך האגף טוען שכל 36 חודשים שלוש שנים הבעייה היא כזאת התותבת כבר שנתיים בשימוש אבל כבר זה זמן רב שהתותבת לא תקינה האם יש איזה שהיא תקנה שמאפשרת להחליף מבעוד מועד תודה למשיבים יום טוב

עָנת

New member
החלפת תותבת../images/Emo28.gif

אלין שלום: באופן עקרוני,ע"פ תקנת הפרוטזות (אין לי מושג איזו בדיוק,אבל בטוח קיים חוזר/תקנה) ניתן באופן רגיל לקבל פרוטזה חדשה (כולל הכל)כל 3 שנים
במידה ויש בעיות עם הפרוטזה אין הגבלת זמן. ואתה זכאי בהחלט לדרוש פרוטזה חדשה
1.ראשית,מציעה לך לקבוע פגישה במרכז לקטוע בתל השומר(ד"ר עזריה,מר אונה) ומאוד יכול להיות שהם יסכימו איתך,שחייבים להחליף/לתקן/לשדרג הפרוטזה. 2.במידה ודוחים בקשתך, מציעה לך לקבוע פגישה עם ד"ר בן מנחם,שיושבת במשרדו של ד"ר דולפין. 03-6975066 3.בהצלחה.

עָנת

New member
../images/Emo124.gif עומר, באיזה חוזר או תקנה

מדובר על החלפת פרוטזות

יש למיטב זכרוני הוראה, אך משום מה..

לא מצאתי... אני מעניק מהידע שלי תותבת חדשה נכה קטוע יד או רגל הזקוק לתותבת יפנה לאחד מרופאי האמון השיקומיים (רשימת רופאי האמון מצויה במרפאת השיקום המחוזית) ויקבל מרשם המלצה לתותבת. הנכה או ספק התותבות יפנו לרופא המחוזי לאישור ההמלצה. לאחר האישור תישלח ההפניה ישירות מהמרפאה לספק לשם התאמת התותבות. תיקון תותבת נכה הזקוק לתיקון תותבת יפנה ישירות לספק שיפנה אותו על פי הצורך לרופא אמון לקביעת סוג התיקון, או שיבצע את התיקון מיידית. סוג התיקון הדורש אישור מרופא אמון ייקבע ע"י אגף השיקום. גרבי גדם לקבלת גרבי גדם יפנה הנכה ישירות למרפאה ויקבל לביתו הפניה אותה ימסור לספק. מספר הגרביים לו זכאי הנכה ייקבע ע"י אגף השיקום. על הזכות לתותבת תקנה 17 לתקנות טיפול רפואי הוראה לנסיעה לחו"ל 50.12

ilan1leg

New member
אלין שלום לך

אלין שלום לך לא ציינת מדוע הפרוטזה אינה תקינה,האם בית הגדם לא מתאים,בעיה בברך או בכף הרגל. בכל מקרה באם ישנה בעיה מכנית תפני לבית המלאכה ,ובמידה ובית הגדם אינו מתאים(גדול,קטן,לוחץ וכ"ו)עייך לפנות למרפאה לקטוע(מכון לואיס)בתל השומר ושם לדרוש החלפה. ד"ר דודקביץ-אורטופד איציק אונה-בקר משהב"ט בהצלחה

למעלה