החלפת שפה לWinCe iPaq

Rיקושט

New member
החלפת שפה לWinCe iPaq

שלום, קיבלתי מדוד שלי iPaq pocket pc עם windows Ce בספרדית. איך אני יכול להתקין עליו winCe באנגלית (ותמיכה בעברית יהיה נחמד). ?! תודה!.

2cookie

New member
קיבלת אותו ממישהו, אז אני מניח

שאין עליו מידע שחשוב לך... תעשה לו הארד ריסט. (איך בדיוק? אין לי מושג
חכה שקאסטרו מן יענה לך הוא בטח יודע.)

castroman

New member
תשובה ../images/Emo26.gif ../images/Emo132.gif

בקשר לאנגלית - עליך לצרוב ROM חדש באנגלית, זה קשה וממש ממש לא מומלץ, חפש בגוגל מדריך אם בכל זאת תרצה, אם אתה עושה את זה אתה מאבד את האחריות של המכשיר...בכל מקרה תפנה לHP ותראה אם שמה יוכלו לעזור לך או לחלופין להנדי...
בקשר לעברית, אחרי ששתקין ROM באנגלית תוכל לשים עברית יש את העברית של PDAC בכתובת www.wince.co.il target=_blank>www.wince.co.il או לחלופין העברית של איירון בכתובת www.wince.co.il target=_blank>www.wince.co.il יום טוב
ושנה טובה

Rיקושט

New member
מאיפה אני משיג ROM?!

קחו בחשבון שאין לי מושג קלוש בPDA אבל יש לי הרבה מושג בכל מה שקשור למחשבים
העברית לא קריטי כרגע, רק מעניין אותי להעיף את הספרדית.

castroman

New member
זה מסובך...

כמו שאמרתי תנסה להשיג מדריך בגוגל ואת הROM גם... ואני מציע שתתקשר לHP ישראל אולי יכולו לעזור לך, בכל מקרה איזה דגם זה בכלל

Rיקושט

New member
H3600 או משהו כזה.

לא קיבלתי איתו עריסה, ניסיתי להשתמש בעריסה של חבר והמחבר הקטן למטה גדול מדי! (מ"מ בכל צד). אם אני מוריד את הenglish update מhp ומתקין אותו... זה כמו התקנה מחדש של המערכת, רק באנגלית? ומה אפשר לעשות בקשר לעריסה? תודה.

castroman

New member
תשובה...

קודם כל בלי עריסה לא תוכל...אתה עושה עדכון ROM, מה שאומר שיש סיכוי גבוה שהמכשיר ידפק ויהפוך למשקולת נייר... בקשר לעריסה או שתקנה מHP (אם יש להם בכלל) או שתחפש בEBAY...

castroman

New member
בעקרון אפשר...

לא יודע בקשר לעדכוני ROM, אבל יש אפשרות לסנכרון, בכל מקרה ממש לא מומלץ זה איטי מידי...

dango2

New member
ROM אתה משיג באתר של HP

תחפש עידכוני תוכנה או אני הגעתי לזה אחרי שחפשתי עברית ושם הם ממליצים לעשות קודם עדכון ROM נדמה לי באתר של איירון אני רכשתי מכשיר ולאחר יומיים עדכנתי את הROM כך שזה לא מסובך רצוי ועדיף להשתמש בעריסה ואז גם קיימת אפשרות לעשות backup לישן עלה והצלח

Rיקושט

New member
תודה...ושאלה

אין לי עריסה, מה עושים? ניתן לעשות זאת עם אינפרא?

castroman

New member
כמו שאמרתי...

בעקרון יש אפשרות לסנכרון דרך האינפרא...כנס לאתר של מיקרוסופט... www.pocketpc.com ותוריד את התוכנה Active sync ותנסה, בכל מקרה לא מומלץ עם אינפרא, תנסה להשיג עריסה...

Rיקושט

New member
---->

מנסיון שלי כל מכשיר אינפרא במצב פעיל מזדהה כאינפרא device זה או אחר בthinkpad שלי. עם הipaq אין שום תגובה, אז אני מניח שהipaq לא במצב שהאינפרא בככל פעיל, איך מפעילים אותו? תודה.

למעלה