החלפת שם

המטופלת

New member
החלפת שם

לכל מי שרוצה לדעת, אני מזל טוב לשעבר שעקב תקלה טכנית נמחק לי האי.מייל בפורום הזה, ומהיום שמי "המטופלת" סתם שם מטומטם אבל כל השמות שניסיתי היו כבר תפוסים

המטופלת

New member
תרומת זרע

רציתי לדעת לגבי תרומת זרע: האם זה בתשלום? האם זה ממומן ע"י קופ"ח? האם יש כאן נשים בפורום שהרו מתרומת זרע? איך ההרגשה של הבעל שלכם? איך היחס שלו אל הילד? אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכן תודה

המטופלת

New member
טיפולי פוריות ועבודה

בנות, רציתי לדעת איך אתן מסתדרות עם ה"ריצות" לבדיקות הדם ואולטרסאונד בכל בוקר ועם שעות העבודה שלכם? האם מעירים לכם בעבודה? יודעים שם שאתם מטפלות?

עמית@

New member
הבוס הישיר שלי יודע

ולפיכך שאני צריכה לאחר מעט (משתדלת להגיע עד 9 תמיד) אני אומרת לו ערב מראש והוא עובד במקומי שעה. אני חושבת שכדאי מאוד לספר- אני מוצאת שזה עוזר ומקל.

GALITDOL

New member
איזה בוס נשמה. ../images/Emo8.gif

הלוואי שאצלי היו מבינים

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. כדי לחזור לשמך, את יכולה לנסות לפתוח חשבון על השם מזל_טוב או _מזלטוב. ככה ישאר לך השם הקודם. מה חשוב זה לזכור את הסיסמא שלך (תשתדלי להכניס סיסמא שיש לה משמעות לגביך). על תרומת זרע כבר כתבו הרבה ובטח יענו לך, אבל תנסי לעשות חיפוש על זה. אם לספר בעבודה או לא, כבר תלוי בכמה את רוצה להחשף. אני למשל מתחילה בשעות הצהרים לעבוד, כך שכמעט ולא הצטרכתי להעדר מעבודה בגלל בדיקות דם. אבל אחרי שבכמה טיפולים לא הרגשתי טוב ושכבתי בבית, סיפרתי לאחראי על המערכת (אני מורה) כי רציתי שיהיה ערוך לזה מראש. קצת חששתי, כי אז עוד לא סיפרתי לכל העולם ואשתו מה עובר עלי. קיבלתי ממנו ברכת דרך צלחה. ובכל פעם שהתחלתי טיפול "הזהרתי" אותו שיתכן שאעדר. מאוחר יותר כבר סיפרתי כמעט לכולם, כך שלא היתה לי שום בעיה. האמת שגם אם הייתי מספרת שאני סוחבת סיבוכים של שפעת- הוא לא היה אומר לי כלום, כי הוא פשוט נשמה טובה אמיתית. שיהיה בהצלחה
נועם

א ר י ק ה

New member
תלוי במקום העבודה ובאחראי שלך

אני, למשל, החלטתי במהלך הטיפולים לעזוב מקום עבודה אחד, כי רציתי נורא חופש. למזלי, אחרי כמה חודשים של מנוחה, כשהחלטתי לחזור למעגל העבודה (זה קרה לפני שלוש שנים) התקבלתי לעבודה זמנית במקום מסויים. לאחר חודשיים הציעו לי להישאר קבוע, ואז במהלך שיחת הקבלה ציינתי בפני הבוס שלי שאני בטיפולים, ולא רק שזה לא הפריע לי להתקבל אלא אפילו זכיתי לשיחה חמימה מאוד וגם דיסקסנו את הנושא כשהוא מספר לי שגם חברים שלו עשו טיפולים. מסקנה - אם את חושבת שבמקום עבודתך זה יתקבל בחיוב, כדאי להודיע. זה גם עוזר אח"כ במהלך הטיפול כשצריך לאחר, כשצריך חופש וכו´. בהצלחה אריקה

למעלה