החלפת שבת

achokler

New member
החלפת שבת

גרוש טרי, זוגיות חדשה
הבעיה שאני לא מתואם עם הבת זוג החדשה בשבת
פניתי לגרושתי בבקשה להחליף
היא עושה הכל בשביל לא לחבל בזה
מניח שנובע בעיקר מקנאה (אמרה למשל אני לא יעזור לך להפגש עם השרמוטה)
חוץ מהעניין הזה מסתדר סביר עם הגרושה
מה אפשר לעשות?

שתי נשים קשות יש לך ידידי

אביב890

New member
כנראה שלא

למדת כלום עם הראשונה ועכשיו אתה תקוע עם ובין שתיהן.

"טיפשות היא לחזור על אותה הפעולה וכל פעם לצפות לתוצאה אחרת." ~ אלברט איינשטיין

"

ye44

New member
תקבע עובדה

תבריז פעם פעמיים מהשבתות והכל יסתדר לך,עם האקסיות צריך לשחק שח כשהיא תיחנק ולא יהיה לה אוויר היא תתחנן שתיקח את הילדים מתי שנוח לך בכל מה שקשור
&nbsp
לטובת האקסים רובן עונות בלאו מוחלט בטח כשזה קשור בבנות הזוג החדשות אבל איזה
כייף היה לשמוע את תגובתה אה ? " להיפגש עם השרמוטה " כמה תסכול יש לה,זה מה
&nbsp
זה כייף

תקבע עובדה

והיא תוכל לתבוע אותך על הפרת הסכם הגרושין ועל בזיון בית משפט.
איזה כייף!

ye44

New member
תמיד

אפשר להוציא חופש מחלה
ואז הביזיון יהיה שלך חסרת
ורגישות

אורנה ב2

New member
תנסה ללכת בדרך הנועם

תנסה להגיד לה שיום אחד מצב יכול להיות הפוך והיא זאת שתצטרך החלפה. תלוי גם עד כמה אתה היית גמיש איתה לפני. אם עשית לה חיים קשים יכול להיות שהיא רוצה להחזיר לך?
לא מכירה את הסיפור שלך, אבל יכולה להגיד שזכותך לנסות להחזיר זוגיות לחיים שלך, ואשתך לשעבר לא אמרה להכשיל אותך בזה.
אני אישית לצערי גם נתקלתי במצבים שיצאתי עם גרושים והצד השני סירב להחליף שבת. מלחמות מיותרות בעיניי, גמישות זה לטובת שני ההורים וגם ילדים.
מקווה שיסתדר לך
בהצלחה

rafi32m

New member
לעומת אחרים

אני חושב שללכת ראש בראש ולעשות פרנציפ לא יעזור ורק יחמיר את המצב אין כמו לחזק קשר עם הגרושה הכל בשביל הילדים ותנסה לדבר יפה וברור כדי שתבין אותך בלי עצבים ובלי מריבות בסוף היא תבין שלעשות לך חיים קשים רק יפגע בילדים ברגע שהיא תבין את זה יהיה יותר קל בהכל בהצלחה ...

ye44

New member
פששש יופי של סיסמה " חזק את הקשר עם הגרושה "

אולי יותר טוב " הכן את נפשה של גרושתך ליום שאחרי "
אם מצאת אקסית שמפרגנת מכל הלב והריאות לאקס שלה ושתיתן לו את ברכת הדרך לשרמוטה הבא עליה לרעה
&nbsp
אז באמת הגיעו ימות המשיח
אתה מכיר את המשפטים שלהן " שיצא שיהנה שיבלה אני מצאתי את השקט שלי " שידע כל גרוש שבאותו רגע יוצא לה עשן מהאזניים ומהפה
&nbsp
כאילו התבשלה על הכריים של אסף גרניט במשחקי השף
לא יקום ולא יהיה אלא רק אם היא נתנה לך וולה וגם כאן הן מתפוצצות שפתאום הן רואות אותך עם מישהי אחרת
&nbsp
למזלך את העצבים הן יוציאו על הבן זוג החדש שלהן במידה והוא נמצא במידה ולא אין ולא תהיה החלפת שבתות !

למעלה