אחרי למעלה משנתיים אצל רופא פרטי מסוים, החלטתי שהגיע הזמן לשנות. רציתי לקבל המלצות על אחד מאלה- ברקוביץ׳, זיידמן או משיח. אני לא צעירה, לאחר לא מעט טיפולים , מחפשת יצירתיות וגם זריזות ( הרופא הקודם בזבז המון זמן מטיפול לטיפול ).
משייח. האבא . פר משייח מקצועי מאוד.. אני יודעת שעכשיו ממש בעיתי לקבוע אצלו גם זידמן מקצועי וברקוביץ גם הם רופאים מעולים ! אני מטופלת של משייח וממש מרוצה שיהיה לך בהצלחה.
שמעתי כבר על כמה ניסים בזכותו.
לדוגמא שיחה שהייתה לי עם מטופלת אצלו במרפאה,שסיפרה שאחרי 6 שנים של טיפולים ו11 שאיבות החכה ליעות אצל רופא באסף הרופא שאמר לה שאין מה לכשות והיא צריכה לעבור לפונדקות. היא עברה לברקויץ ובשאיבה הראשונה אצלו נכנסה להריון (הואעשה לה טיפול על בסיס טבעי)

וזה לא המקרה הראשון שיצא לי לשמוע.
הוא מאוד עמוס ועובד לפעמים עד 1 בלילה
הוא אוהב לעשות הכל בעצמו כולל מעקב זקיקים וזה לפעמים מסרבל.
הוא נותן את כל ההנחיות בעצמו בטלפון אז צריך להיות סבלניים (ולהיות עם היד על הדופק). יש כאלו שלא מתחברות אליו ברמה האישית.(לי דווקא יש חיבור טוב איתו.)

א-ב-ל לדעתי זה שווה את זה כי יש תחושה שהוא עושה את הדברים מתוך תחושת שליחות ושהוא רוצה את זה לא פחות מהזוג שמולו.
בהצלחה!
לכל השלושה הרבה הישגים וקבלות. עכשיו זה ענין של כימיה.
ברקוביץ מעדיף לעשות את כל מעקבי האול' בעצמו וממה שהבנתי ממעט להסביר. אינו נחשב לרופא חם. פועל מתוך תחושת שליחות עמוקה ולוקח את התשלום הכי נמוך שאני מכירה.
זיידמן בעיני, מאוד חם ומסביר הרבה. הרגשתי מאוד מעורבת בטיפול. בעל ידיים מצוינות. התורים אליו ארוכים ארוכים.
משיח הוא ללא ספק האב המייסד. שמו הולך לפניו ובצדק. מה שכן בשנים האחרונות הוא התראיין לא מעט על התנגדותו למימון טיפולים בגיל מתקדם.
איני יודעת מה גילך, אבל זה עלול להיות פקטור אצלו. למיטב הבנתי הוא גם לא מקבל כל אחת, צריך לכתוב לו פניה והוא מחליט האם לקבל.
מאחלת לך משנה מקום משנה מזל.