החלפת רום

החלפת רום

אני עם גלקסי 1. אני מודע לעובדה שהוא ישן והכול ועדיין שאלה. הבעיות העיקריות שלי עם המכשיר הן שהוא נתקע לי די הרבה והצורה היחידה לצאת מזה היא להוציא את הסוללה והשנייה היא הגי פי אס שלא מזהה את מיקומי על המפה (לפעמים כן ולפעמים לא) ולאחר בדיקה במעבדה נאמר לי שאין מה לעשות. שאלה
האם התקנת רום יפתור לי את הבעיות? אני כרגע עם הרום המקורי של אורנג שרכשתי דרכם.

voguemaster

New member
התקנת רום

תשמע, גם התקנת רום מקוסטם שמבוסס על רום סמסונגי (כך שייראה כמו מה שיש לך, פחות או יותר) בהחלט יכולה לעזור. אם תבחר להתקין cyanogenmod 10.2 לעומת זאת - המכשיר שלך יקבל חיים חדשים לחלוטין!
אין ספק שצריך להתרגל קצת - סה"כ CM דומה מאוד לאנדרויד נקי והמראה של סמסונג שונה ממנו. עדיין שווה, לדעתי האישית.

אני לא יודע מה הסטטוס של CM 11 לכן לא המלצתי עליו, עדיין

סליחה על הבורות

1. האם זה משהו שמתקינים לבד או במעבדה?
2. האם החומר או האפליקציות נמחקות?
3. איך זה ייראה אחרי ההתקנה? אייקונים שונים, גלישה שונה, גרפיקה וכו
4. אם לא יהיה לי טוב אם זה, האם יש דרך חזרה?

voguemaster

New member
אין בעיה

1. בעיקרון אפשר לבד, זה דורש להבין מה עושים. מי שלא יודע יכול למצוא חבר שמבין או לשאול כמה יעלה במעבדה. אני בטוח שיש כאלו שיתקינו לך בעלות יחסית סמלית.
2. הכל נמחק, כן. לכן צריך לגבות את מה שחשוב. ב-S1 אין בעיה עם תמונות, מדיה ודברים אחרים שנמצאים על כרטיס ה-SD הפנימי של המכשיר, אם כי יש כמה ניקיונות שעדיף לעשות עדיין.
3. אייקונים שונים ? כן, קצת. גלישה שונה ? כן, לטובה. גרפיקה ? לא מבין למה אתה מתכוון. חפש בגוגל cm10 i9000 screenshots ותראה תמונות.
4. יש דרך חזרה לרום סמסונגי, כמובן. גם, דורש להבין איך עושים.

תכלס זה ממש לא מסובך להתקין, פשוט צריך להבין כדי לא לעשות שטויות. עם קצת ידע טכני אפשר לעקוב אחרי מדריכים שמסבירים את כל השלבים בדיוק.

em28

Well-known member
CyanogenMod אכן מעניק חיים חדשים ל-S1 קשישא

אבל........
את ה-GPS הדפוק של ה-S1 בפרט וסמסונג בכלל אף רום לא מצליח לסדר.

למעלה