החלפת קידומת

ALON AA1

New member
החלפת קידומת

פעם בעשור זה קורה לנו! בעוד פחות מחודש אני מחליף קידומת (ליתתר דיוק מתחיל לספור את עשור הארבעים!!!) מה עושה לכן / לכם המעבר הזה אחת לעשור? טיפים יתקבלו בברכה....אלון

גאיה ק

New member
היי אלוווון!

קודם כל מזל טוב! גלישה קלה לעשור החדש,תתחדש! נעלמת!הלכת "לסחוט" את הימים שנשארו עד החלפת הקידומת הרשמית? מתחילים לספור לאחור...סתאאאאאם! כמעט הכככככל לפניך! אני אישית עושה חשבון..נפש...כל החלפת קידומת,מה היה ומה אני רוצה שיהיה ומסתגלת.....בקטע חיובי!

גאיה ק

New member
היי אלוווון!

קודם כל מזל טוב! גלישה קלה לעשור החדש,תתחדש! נעלמת!הלכת "לסחוט" את הימים שנשארו עד החלפת הקידומת הרשמית? מתחילים לספור לאחור...סתאאאאאם! כמעט הכככככל לפניך! אני אישית עושה חשבון..נפש...כל החלפת קידומת,מה היה ומה אני רוצה שיהיה ומסתגלת.....בקטע חיובי!

גאיה ק

New member
בדיקת עיניים,לדוגמא...

מתח/ו העיניים לצדדים כמו סינים ו...קראו

גבי 26

New member
לקראת גיל

30 הייתי עצובה... 40 לא זוכרת לקראת 50 זאת אופרה אחרת... בהחלט זמן לחשבון נפש קטנטן ולהמשיך הלאה בחדווה, אתה צעיר החיים לפניך!

ben3211

Member
כל זמן שאתה מיטיב לכת על 2 רגליים

ללא תמיכה, הליכון, או מקל הליכה. משתין לאסלה ולא לתוך קטטר. מתפקד היטב במיטה (סקס, לא התכוונתי לנחירות) לא צורך גלולות כלשהן. מתקלח ומתלבש בכוחות עצמך. מצליח לשבת על האסלה בלי ליפול. שורק לעבר כל חתיכה שעוברת במדרכה. סימן שהכל בסדר אצלך, כל היתר...סתם מיספרים.

למעלה