החלפת קידומת

ALON AA1

New member
החלפת קידומת

פעם בעשור זה קורה לנו! בעוד פחות מחודש אני מחליף קידומת (ליתתר דיוק מתחיל לספור את עשור הארבעים!!!) מה עושה לכן / לכם המעבר הזה אחת לעשור? טיפים יתקבלו בברכה....אלון

נימשון

New member
נראה לי משהו דיי זניח...

אני אמנם מאוד אוהבת לחגוג ימי הולדת אבל בין אם הוא עגול או רגיל זה לא ממש משנה את החגיגיות ואת השמחה ביום המיוחד.

MaYcHuK

New member
בדר"כ יום לפני יום ההולדת

חברתך מאיצוק כאן שרויה בדיכאון שחבל על הזמן כלום לא הולך לה נופלת בוכה ממש יום שחור ביום ההולדת עצמו מצב הרוח משתפר מעט בבוקר ובערב יש כבר חגיגה לעומת יום האתמול מתי מתחילה החגיגה? ביום שאחרי - רק אז אני חוגגת עכשיו מחשבות. מה עובר בראש? השנה שחלפה, מה הספקתי לעשות, האם השגתי משהו, התקדמתי במשהו, התדרדרתי במשהו. ומה ארצה לעשות עד יום ההולדת הבא, מה ארצה להגשים, מ חסר לי בחיים . וביום החגיגה אני מנסה להתחיל להשיג את כל הנ"ל - כמובן שלב אחרי שלב. מעבר עשור הוא מאוד מלחיץ ומבהיל " שיט שעברתי עשור ו.. ו... ו... : לא התחתנתי, התגרשתי, העבודה לא משהו, החברים לא משהו בלה בלה בלה בלה אז למה אני חי? למה אני קם כל בוקר? מה השאיפות? האם אני בקצב הנכון וכו'....

נימשון

New member
גם אני עושה חושבים לפני היום האמור

אבל ביום הולדת עצמו וזה לא משנה לאיזה מקסנות הגעתי בעקבות החושבים שלי, אני תמיד שמחה ועושה לעצמי אחלה יום במחיצת אנשים שעושים לי טוב

גלית35

New member
את יום הולדת 30 שלי חגגתי עם../images/Emo20.gif

ואצל חברים בקנייה,חשבתי ששם הזמן יסתובב הפוך. והנה הזמן חלף לו ועוד שנתיים אני אחגוג 40... אין לי שום טיפים-צריך לדעת להנות מכל גיל.. ואני יכולה להגיד לך שהגיל הוא רק מספר. אני בכלל לא מרגישה בת 38 ממש ממש לא

איבי123

New member
הגיל ../images/Emo140.gif

בעיני לגיל אין משמעות , המשמעות היחידה היא , המחשבות שאני חושבת , חשבון הנפש שאני עושה , כלומר , מה חשבתי שאני אספיק עד הגיל הזה ועוד לא הספקתי ובעיני זה לא משנה אם מדובר בגיל 20 או 40 , אלא רק מה שהספקתי ומה שלא. מקווה שעזרתי ולו במעט. מזל טוב. איבי.

hs73

New member
אני גם החלפתי קידומת

נהיים יותר בוגרים. לוקחים את החיים קצת שונה . חושבים יותר על העתיד יותר בשלים לחיים בגדול מקווה עזרתי
hs

הגיל

יש לו המון משמעויות, במיוחד כשהוא נע מעשור לעשור הוא גורם לי להסיק מסקנות על ההתקדמות שלי בחיים. כל עשור הוא סגירת מעגל לעשור הקודם- מילדות לבגרות, למרות שהפסקתי לעשות ממנו פסטיבל. אני חושב שכל אחד צריך להביט על העשייה שלו, האם טוב לו, האם הוא צומח ומתפתח, האם הוא מאושר, האם הוא לא תקוע. במציאות מוצאים המון פגמים וחסרונות ולעיתים דווקא ביום ההולדת תמיד מקבלים החלטות חשובות על מנת להתרומם ברוחנו למקום עליון יותר, שאין בו פגמים. קח את העבר, ההווה והעתיד ותמצא את הדרך להפיק את המיטב שיחייך אלייך בפה מלא. איחולי בוקר של אנרגיות ומזל טוב.

הדבר היחיד שהשתנה אצלי הוא

שהורדתי טיפה את הרגל מהגז, עכשיו אני נוהגת קצת יותר רגוע. פרט לזה, כלום לא השתנה (וטוב שכך). מזל טוב, מו"ש

ד נ י ת3

New member
יומולדת בשבילי

זה רק תירוץ לחגוג ולקבל מתנות
מכיוון שיש לי הרבה חברים, אני חוגגת עם כל קבוצה בנפרד.. ככה יוצא שאני חוגגת לפחות חודש יומולדת.

oneheart

New member
אני לוקח את הכל בפורפורציה

אני נכנס לדכאון קשה ומלנכוליות שלא עוברת לי עד תחילת האמצע הראשון של העשור

MaYcHuK

New member
חחחחחחחח

די כמוני רק שאצלי זה מתחיל יום לפני ונגמר יום אחרי בפעם הבאה נחגוג יחדיו?

MaYcHuK

New member
אני הכי אוהבת לבכות יחד עם כוס יין

מתמסטלים טוב ואז הכול נראה ורוד........

MaYcHuK

New member
חה אתה הבחור היחיד שרושם

לעצמו תגובות על התמונות חחחחחחחחחח מצחיקול....

למעלה