החלפת קידומת

עָנת

New member
החלפת קידומת../images/Emo26.gif

לא,לא קידומת בגיל שלי
,אלא החלפת קידומת בגיל ההריון
. היום סיימנו 30 שבועות מלאים,ואנחנו מתחילים את שבוע 31. עוד 6-7 שבועות אפגוש את ה
שלי

חחח אני גם הרגשתי כך בשבוע 30

היום אנו או טו טו ב= 40 ועדיין אין חדש
מחכים......מחכים תראי מה השעה!! אני לא מצליחה לישון כמו שצריך כבר חודש שלם מרוב ציפייה והתרגשות. רק שיגיע בשלום בריא ושלם ושהיא תסיים בשלום אמן.

עָנת

New member
שבוע 30 עושה את זה הא../images/Emo35.gif

בשבועיים הקרובים הפונדקאית שלך תלד
. אני מתרגשת ומצפה כבר מהשבועות הראשונים של ההריון. אז את מתארת כמה הציפייה היא גדולה ומתמשכתתתתת
מזל שהיעד הסופי במקרה הספיציפי שלנו ברור למדי. יפית מעונינת בניתוח קיסרי. ואני איתה בכל מה שתחליט.

מה שבועיים ../images/Emo46.gif

אין לנו סבלנות לעוד שבועיים מורטי עצבים .
ונכון.... כשיש יעד סופי זה קל יותר לדעתי... הלוואי וידענו בדיוק מתי זה יקרה........חוסר הודאות קשהההההה קשה.
אצלנו היא בחרה מראש ללדת רגיל... היא גם מתעקשת שלא לקחת אפידורל אלא רק טישטוש.....(גם בלידות הקודמות היא לא לקחה ). אני מקווה שיהיה לה קל.
הכי חשוב שיעבור בשלום ושיגיע בריא ושלם אמן.

עָנת

New member
פונדקאית פייטרית יש לך../images/Emo150.gif../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההחלטה והאומץ
. אגב,איפה הלידה תהיה
את תהיי מסודרת בבית החולים
ז"א יהיה לך חדר ביולדות

כן היא באמת מקסימהההה!

אני עדיין חושבת שהיה עדיף לה שלא לחוות את כאבי הצירים והלידה מאחר וזה לא שלה... זה נראה לי מיותר מאוד אבל, אני לא מתערבת בהחלטותיה אחרי הכל זה גופה והיא זו שמחליטה. הלידה תהיה בעזרת השם בדרום הארץ ואני מסודרת בבית החולים עם חדר והכל.. כמובן שתמורת תשלום קטן הכל מסודר (מדינה
), אבל הכל הבל הבלים תאמיני לי רק שיגמר בשלום ויגיע בריא ושלם זה כל מה שאני מבקשת כעת. אחר כך ... אלוהים גדול . בהצלחה גם לכם בהמשך
אני עדיין כאן... ממתינה לאזעקות אמיתיות

מירבי*

New member
עוד קצת והחלום מתגשם../images/Emo20.gif

אני מתארת לי כמה קשה הציפיה, הסוף כאילו נמתח ולא מגיע אבל עוד קצת וזה יקרה. מאחלת לכם שזה יקרה כמה שיותר מהר, שהלידה תהיה קלה ותקבלו לידיכם את מה שאתם כל כך מייחלים לו- תינוק בריא ושלם. חג שמח וסוף שבוע נהדר!

מירבי*

New member
החלפת קידומת../images/Emo20.gif

ענתי, השבועות האחרונים תמיד נראים הכי ארוכים..זה הזמן להכין "טבלת יאוש" ולמחוק כל יום שעובר, אחרי הביקור באסף הרופא יהיה לך קל יותר לדעת כמה ימים נשאר לך למחוק עד ללידה. עוד קצת והתינוקת שלך תהיה בזרועותייך, עברתם דרך ארוכה והנצחון מתקרב

../images/Emo78.gifיש לכם ד"ש מאיטליה ../images/Emo78.gif

אחרי 10 ימים בארץ הפסטה והיין .... קשה לחזור
אבל טוב לחזור ולשמוע שכאן הכל בסדר
שיהיה חג שמח לכוווווווווווווולם

עָנת

New member
מירבי../images/Emo24.gif טבלת יאוש הכנתי כבר

משבוע 8
. לירון
,אני מחכה לבשורות שלך
. כתבת למילנה מישפט מאוד מעודד/מחזק/אמיתי. כולי תקווה שאת מאמינה בו באמונה שלמה
ויודעת שאת במסלול הנכון להצלחה
סיגלורונן,אז איך איטליה
(שמעתי שיש שם חתיכות לא נורמליות
) שמחה שאת מטיילת ועושה חיים. שבת שלום לכולן

אילניתוש../images/Emo24.gif

אנחנו בטיפול שלישי וקצת תקועים כי קשה שוב לאזן את הפונדקאית מבחינה הורמונלית. חוץ מזה הכל רגיל מה אצלכם ? נשיקות וחג שמח

waizman1

New member
ממתינים בסבלנות לוועדה../images/Emo13.gif

לירונוש אנחנו מחכים.....ובע"ה גם "התור" שלנו יגיע.....אין לי ספק. מאחלת לכם בהצלחה ענקית!!!!!!!!!

עָנת

New member
אילנית, המחשבה שלך מאוד בריאה../images/Emo70.gif

אין כמו אופטימיות,במיוחד בתהליך הפונדקאות.(זה סוד ההצלחה) אני לא אשכח,שהייתי ממש בשפל תמיד הייתי בטוחה שאני אצליח בתהליך הפונדקאות. לא חשוב באיזה דרך. ותודה לאל יש תוצאות בשטח
. יותר מאוחר אעלה מהארכיון כמה הודעות שלי...

למעלה