החלפת צמיג

bobination

New member
החלפת צמיג

שלום לכולם. קניתי אופניים חדשות, TYAX COMP 2007, וכל הזמן יש לי פנצ'רים רציניים. אני חושב שזה בגלל גלגלי KENDA KOMADOO שבאו איתם. יש לי צמיגים חדשים , 26X1.90 ורציתי לדעת אם אפשר פיזית לשים אותם על חישוק שהמידה שלו 26X2.10, ואם זה טוב...

nintense

New member
מה זה פנצ'רים רציניים ?

אם האופניים חדשים, אני משער שגם הצמיגים חדשים, צמיגים אחרים לא ייפתרו את הבעיה, נסה לשים פסי גומי.

bobination

New member
גלגלים חדשים ופנצ'רים רציניים

פנצרים רציניים זה שכל טיול מתפוצץ לי פנימית אחת לפחות, כבאופניים הישנות (והטובות) כמעט ולא ראיתי פנצרים... אני חושב שהגלגלים שלי הם מאיכות לא טובה, ולכן אני חוטף את כל הפנצ'רים...

אולי הרצפה עקומה?

וברצינות - תבדוק את הסרט חישוק ואם הוא לא מכסה טוב את החורים של הניפלים תשים איזולירבנד חבלה לאורך החישוק. לחץ אויר - אולי אתה לא מנפח מספיק ויש לך סנייק ביטים? יאללה חייב לעוף...

bobination

New member
תודה, אני אבדוק

בכל מקרה, אתה לא חושב שזה יכול להיות בגלל הצמיגים?

FaragMan

New member
שאתה נוסע על לחץ נמוך והגלגל פוגש בדרכו

שפיץ של מדרכה וכד' נוצר שהפנימית נמעכת עד הסוף>נוצר לחץ גבוה ומתפוצצת,מצב של החלפת פנימית. נפח לחץ PSI גבוה בגלגלים כדי שהגלגל לא "ימעך" בקלות והפנימית תתפוצץ,בנוסף,שאתה עם לחץ נמוך וקורה לך מצב של סנייק בייט זה גם יותר יפגע לך בחישוק כי כבר הברזל יגע במדרכה וזה יכול להרוס את החישוק! אני רוכב רק בעיר ולעיתים רחוקות בשטח על לחץ 60 מקדימה ו 65 מאחורה!(ואני לא כבד או משהוא)..כול אחד להדעפתו.

tomer001

New member
פנימית לא מתפוצצת../images/Emo70.gif סנייק בייט יותר הגיוני.

פנימית יכולה להתפוצץ

כשאתה מנפח עם משאבת שלדה של TOPEAK פנימית 700C חדשה ואין לך מד לחץ, אתה יכול פתאום לשמוע בום, ואז אתה קולט שאתה באמצע העליה של צובה עם 2 פנימיות - אחת מפונצ'רת ואחת מפוצצת
ואגב - זה היה יום ראשון, ירנין סגור

andnem

New member
ועוד איך!!

למעשה, מה שמתפוצץ, זה הצמיג. צמיג עם דפנות חלשות/פגומות לא רק גורם לסנייק בייטים. הוא גם עלול להתפוצץ בכל רגע, לא בהכרח בזמן רכיבה.

למעלה