ת'אמת?מה קרה סבא, לא נעים לך לגרש אותי כשאני מגיבה אליך אז אתה מתעלק על תגובה שלי לאחרים?
התחלתי להתרגל להצקות שלך.
מי יודע?
אולי בסוף את עוד יצא מזה משהו.
תוכלי אחר כך לספר לנכדים שלנו כיצד רדפת אחרי סבא שלהם באינטרנט.
ת'אמת?מה קרה סבא, לא נעים לך לגרש אותי כשאני מגיבה אליך אז אתה מתעלק על תגובה שלי לאחרים?
אזהרה: הפוסט לעיל נגוע בהזיות קשות, הכותב זקוק לטיפול פסיכיאטרי.ת'אמת?
התחלתי להתרגל להצקות שלך.
מי יודע?
אולי בסוף את עוד יצא מזה משהו.
תוכלי אחר כך לספר לנכדים שלנו כיצד רדפת אחרי סבא שלהם באינטרנט.![]()
אבל כוכבית..אזהרה: הפוסט לעיל נגוע בהזיות קשות, הכותב זקוק לטיפול פסיכיאטרי.
ממש ממש לא.אבל כוכבית..
בינינו לבין עצמנו, עם יד על הלב.
נכון שאת חולה על התחת של המשוגע הפסיכיאטרי הזה?![]()
זה שזה לא מקובל עליך, זה עניין שלך, אבל המינימום שאתה יכול לעשות בתור אדם בוגר זה לא להגיד איכככככככככס כמו ילד בן 5.
אתה צריך לכבס כל שבוע, אחרים לא.
זה לא אומר שהם איכס ואתה שיא ההיגיינה.
לא יודעת מה איתך, אבל אני מתקלחת כל יום לפני השינה ואין שום "מיצים" במיטה שלי.
זה שאתה חי ומתנהל לפי כללים מסוימים, לא אומר שכולם חיים ככה. לא מתאים לך ההצעה? לא צריך. תתעלם, תגיד "פחות מתאים לי", אבל מה זאת צורת הדיבור הזאת?? קצת תרבות דיון.
פרוט למי שלא הבין- הסיכות נמצאות חמש דקות עד גמר החלפת הציפית, במקום הידים שמחזיקותמצאתי פטנט
לא תמיד נמצאים בבית עוד אנשים
לא תמיד יש להם חשק לעזור לך להחליף ציפית
לקחתי ארבעה סיכות בטחון בטחונית,של תינוקות
שתי קצוות תחזקתי בסיכת בטחון
ככה שזה לא זז) כאילו בן אדם החזיק)
והיתר הלך בקלות-היות וכל פינה לא זזה ממקומה
על זה אין כל וויכוח. הוויכוח היה על שמיכה ללא ציפית שאותה לא מכבסים.פרוט למי שלא הבין- הסיכות נמצאות חמש דקות עד גמר החלפת הציפית, במקום הידים שמחזיקות
את שני הקצוות,,,שום איכס, ולא יושנים עם הסיכות,,,
הפעולה מתבצעת במידה בזמן החלפת הציפית אין איש בבית
שום איכס , לא נשארים עם הציפית והסיכות לנצח, הציפית מוחלפת כל שבוע,
לא אמרתי ש"חייבים" אחת לשבוע, אבל שמיכה קבועה זה בסגנון של "בכלל לא" וזה כבר משהו אחר. וזה שאין "מיצים"? אולי זה מעיד על חוסר פעילות בתחומים כאלה ואחרים. עניינך ולא אשאל על שום מה ולמה..קצת הבנת הנכתב לא יזיק
בגלל גודלי הפיזי וכתוצאה מכך גודל המיטות בחדר השינה, קשה למצוא ציפית שתישאר על מקומה לאורך זמן. אם מישהו מחליף מצעים הוא/היא בדרך כלל לא נזקקים לסיוע כדי למקם את הציפית החדשה טוב. אבל עם או בלי עזרה, סופה כאמור בדרך כלל להשתחרר די מהר, כך שאין בזה תועלת מיוחדתמצאתי פטנט
לא תמיד נמצאים בבית עוד אנשים
לא תמיד יש להם חשק לעזור לך להחליף ציפית
לקחתי ארבעה סיכות בטחון בטחונית,של תינוקות
שתי קצוות תחזקתי בסיכת בטחון
ככה שזה לא זז) כאילו בן אדם החזיק)
והיתר הלך בקלות-היות וכל פינה לא זזה ממקומה
לא מקובל עלי...יש לי הצעה קיצונית: לקנות שמיכה שלא מצריכה ציפה. הן יותר נעימות למגע ויותר מחממות מכל שמיכת פוך בתוך ציפה. אמנם אין לי בעיה להחליף ציפה לבד, אבל כשהופיעו בשוק שמיכות חורף שלא מצריכות ציפה, מיד נפטרתי מזו הקודמת וקניתי אחת כזו. אם אפשר לחסוך התעסקות מיותרת, למה לא? מספיק קשה להרים את המזרן כל פעם שצריך להחליף סדין גומי.
תראה פעם האנשים כאן היו רוב היום עסוקים בייבוש ביצות.לא מקובל עלי...
אנחנו מחליפים מצעים ומכבסים (לפחות) אחת לשבוע.
ומה עם השמיכה שאינה "עטופה"? מה? תשני בה כל החורף וגם בחורף הבא מבלי לכבסה?
איככככככככככככככככככככככככככככככככככככס
כן? רק פרומונים? ומה עם זיעה, מיץ גברים, מיץ נשי נודים סמיכים ואולי גם שאריות של וירוס קורונה? בחיאת סבא. לך לישון.תראה פעם האנשים כאן היו רוב היום עסוקים בייבוש ביצות.
מים חמים לא היו אז לכן הלכו לישון בחורף כשהם מג'ייפים (מסרוחים)
כיום ברוך ה' כל אחד מאיתנו מתקלח לפחות פעמיים ביום.
אני מעולם לא הרגשתי שהציפיות או כיסויי השמיכה שלי חייבים כביסה דחופה.
להפך, ככל שהם ספוגים בפורמונים ככה הליבידו רק מרבה ומתפרץ.
למה אתה חייב תמיד להשבית שמחות?כן? רק פרומונים? ומה עם זיעה, מיץ גברים, מיץ נשי נודים סמיכים ואולי גם שאריות של וירוס קורונה? בחיאת סבא. לך לישון.
ובכל זאת, זה לא היה ה"גורם" היחיד שהביא אותי לרצות ולכבס אחת לשבוע. ושיערב לך המיץ. עיני אינה צרה באלה.למה אתה חייב תמיד להשבית שמחות?
מיץ נשי?
אני נולדתי בשביל זה.![]()
זה שזה לא מקובל עליך, זה עניין שלך, אבל המינימום שאתה יכול לעשות בתור אדם בוגר זה לא להגיד איכככככככככס כמו ילד בן 5.לא מקובל עלי...
משה תקרא טוב ,אל תתן תשובה בלי הבנת הנקרא,לא מקובל עלי...
אני מחליפה מצעים ומכבסת את הציפה, ובסוף החורף מכניסה את השמיכה (סינטתית, לא פוך) למכונה ומכבסת לפני האישפוז הקיצי. שמיכות הקיץ קלות יותר, אינני מכניסה לציפה, כן מכניסה כל פעם לכביסה, ועד הערב הן מתיבשות.לא מקובל עלי...
לא מצליחה להכניס שמיכה למכונהאני מחליפה מצעים ומכבסת את הציפה, ובסוף החורף מכניסה את השמיכה (סינטתית, לא פוך) למכונה ומכבסת לפני האישפוז הקיצי. שמיכות הקיץ קלות יותר, אינני מכניסה לציפה, כן מכניסה כל פעם לכביסה, ועד הערב הן מתיבשות.
שלי אכן גדולה יותר. מאחר והיא מכניסה מים וצורכת חשמל לפי כמות הכביסה לא אכפת לי אם התוף לא מלא לגמרי כשאני מכבסת.לא מצליחה להכניס שמיכה למכונה
והמכונה שלי ל6 ק"ג.
6 ק"ג זה גבולי לשמיכה או למעיל כבד. אין על זה וויכוח.לא מצליחה להכניס שמיכה למכונה
והמכונה שלי ל6 ק"ג.
זה לוקח בדיוק חמש דקות,,,כל אחד עושה איך שנראה לו,,ציפית שלא מחליפים לי נשמעת לא אסטטית אני חיבת לכבס,,,נותן לי הרגשת נקיון, אבל מכבדת את מה שנראה לך,את לבטח יודעת מה שאת עושה,יש לי הצעה קיצונית: לקנות שמיכה שלא מצריכה ציפה. הן יותר נעימות למגע ויותר מחממות מכל שמיכת פוך בתוך ציפה. אמנם אין לי בעיה להחליף ציפה לבד, אבל כשהופיעו בשוק שמיכות חורף שלא מצריכות ציפה, מיד נפטרתי מזו הקודמת וקניתי אחת כזו. אם אפשר לחסוך התעסקות מיותרת, למה לא? מספיק קשה להרים את המזרן כל פעם שצריך להחליף סדין גומי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.