החלפת פסיכולוג

vangoch10

New member
החלפת פסיכולוג

קצת רקע כבר שנים מטופל בכדורים בהפרעה דו קוטבית רואה את אותה פסיכולוגית שעובדת במשרד של הפסיכיאטר פעם בשש שבועות מדובר באשה מבוגרת עם כוונות טובות אבל מאוד שתלטנית בשנה האחרונה שמתי לב שאני יוצא מהטיפול במצב יותר גרוע משבאתי לפני כמה פגישות הסברתי לה מה הבעיה והיא התנצלה אבל השיפור עדיין לא מספיק אני מת להפסיק לראות אותה אבל הבעיה א. לא נעים כבר שנים אני אצלה ב. היא באותו משרד עם הפסיכיאטר מה אני יגיד לו בלי להגיד משהוא שלילי עליה

גרא.

New member
vangoch10,אין שום הגיון להמשיך בטיפול הנוכחי

עם אותה פסיכולוגית,על רקע התחושות שלך שהיא אינה עוזרת לך כלל.במצב כזה,אתה חייב לדבר עם הפסיכיאטר המטפל בך,בכדי לספר לו את מה שאתה מרגיש.גם אם לכאורה אתה חייב לומר "משהוא שלילי" על המטפלת שלך,מה שחשוב זה לא מה שהוא יחשוב עליה,אלא שאתה תקבל טיפול אם אפשר ממטפלת אחרת,בכוונה לשפר את מצבך.

vangoch10

New member
המשך...

תודה. השאלה האם בפגישה הבאה להסביר למה לא אבוא יותר או פשוט לבטל את הפגישה וזהו בלי להגיד כלום. בכל זאת הייתי אצלה כמה שנים.

vangoch10

New member
הקפצה

הקפצההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

גרא.

New member
vangoch10,לא נראה לי שאפשר לסיים טיפול של כמה

שנים בטריקת דלת,בלא להפרד,בלא להביע לסיכומים,בלא שתוכל לומר את מה שעל לבך.יחד עם זה,ברור שפגישה כזו תעלה לך כמו כל פגישה,ולכאורה אין טעם לשלם אם אינך מקבל מאומה.להבנתי זה לא בדיוק כך,שכן בסיכומים ובשיחה על מה שהיה,מה שישנו,ומה שכדאי,אתה מקבל פרספקטיבה מלאה על מצבך,וזה עשוי להיות מאד רלוונטי עבורך.לסיכום,כן,תגיע לפגישה האחרונה עם המטפלת שלך,אמור מה שיש לך לומר,תקשיב למה שיש לה לומר .אז תוכל אולי להבין ולהרגיש אם אתה רוצה באמת לסיים,או יכול להמשיך עוד כמה צעדי טיפול איתה.בהצלחה.

למעלה