החלפת פיקאפים

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
החלפת פיקאפים

אני רוצה להחליף את הפיקאפים בגיטרה שלי לדימרציו, אבל אני לא בטוח בקשר לקטע של ההחלפה עצמה. אני יודע בדיוק איזה פיקאפים אני רוצה, ויש לי דרך לקנות אותם, אבל אני חושש מהקטע הטכני. אני לא מתכוון להחליף אותם לבד, ואני אתן למישהו מקצועי לעשות את זה, אבל הבעיה שלי היא אחרת. כרגע יש לי בגיטרה סט-אפ מצויין... המיתרים בגובה נוח, הגשר נוח והפיקאפים בדיוק איך שאני רוצה מבחינת גובה. הקטע הוא, שאני לא יודע אם כשאני אתן למישהו להתעסק עם זה, הוא לא ישנה את זה... הייתי רוצה להשאיר את זה בדיוק ככה. מה אתם חושבים (ומי שכבר החליף...) על זה? זה באמת ישנה את המצב הקיים? וד``א, מה המחירים שלוקחים על כזאת עבודה? אני לא רוצה סט-אפ, אלא רק החלפה של פיקאפים... תודה...

6בגלות

New member
תגובה

היי הייתי עושה לך את זה אבל אני מכיר מישהו .קוראים לו הרצל והוא יושב ברחוב ראשונים 10 או 12 ברמת גן זה ליד עלית . תשאל אנשים ברחוב כולם מכירים. זה עולה בערך 800 שקל אבל הוא שווה כל שקל!!! לידו יושב אחד עוזי מתעסק בהגברה אבל משהו משהו!!!! אני לא סתם אומר!!! שלמה ארצי מטפל בגיטרות שלו שם בהצלחה!!! נ.ב למה דימרציו???!!!!

kartmazov

New member
רחוב הראשונים 11

אם לדייק. הוא בהחלט האיש הכי מקצועי בארץ בענייני גיטרות. כל מה שחנות לא מסוגלת לפתור בעצמה היא שולחת אליו, ושלמה ארצי הוא לא היחיד שמטפל בגיטרות שלו שם.

למעלה