החלפת עורך דין

החלפת עורך דין

שלום לכולם לפני כשלוש שנים נפגעתי בעבודה ואני מוכר בביטוח לאומי כנפגע תאונת עבודה במשך שנתיים לא יצג אותי עורך דין בשנה האחרונה מחוסר ברירה נעזרתי בעורך דין במשך השנה העורך דין הגיעה לשלוש ועדות רפואיות שהיוא לי בועדה נקבעה נכות זמנית של 50 אחוז זמנית בכול הועדות שהיוא (הביטוח לאומי משך זמן) כשניפגשתי בפעם הראשונה עים העורך דין נאמר לי שאים תהיה קיצבה או מענק חד פעמית( של הביטוח לאומי ) כלומר הנכות תגיעה רק עד 20 אחוז העורך דין יקבל 20 אחוז דמי טירחה ואים תהיה קיצבה חודשית קבועה מזה הוא יקבל שנה אחת ממה שביטוח הלאומי יקבע אכשו במשך כול הפעמים שהעורך דין בא איתי לועדות הוא לא ביקש דמי טירחה ( כי זה מה שאני הבנתי ) והוא לא ביקש ביגלל שביטוח לאומי משך אותי הרבה זמן ועברה כשנה פלוס וכמובן הלכנו מועדה לועדה עורך הדין בא אלי בפעם האחרונה בבקשה לשלם לו אחוזים על הנכות הזמנית אמרתי לו שזה לא נאמר לי בהתחלה ושבהתחלה דיברנו רק על התשלום החד םעמי או אים תהיה קיצבה חודשית מזה הוא יקבל שנה ואים היתי יודעה שאני צריך לתת אחוזים מהנכות הזמנית לעורך דין אני לא חושב שהיתי נעזר בעורך דין לאחר ויכוח הגעתי למסכנה שמרגע זה אלך לבד לועדות כי גם כשהעורך דין הגיע הוא בא לא מוכן בפעם הראשונה הוא שכח שיש ועדה נכנסנו ויותר משני מילים לא יצעו מפיו בפעם השניה הוא בא ובזמן שחיכינו לועדה הוא ניסה לחפש מאחת הפקידות ספר על הזכויות שלי אני לא יודעה מה לעשות אני רוצה להמשיך לבד לגבי חוזה אני בטוח שלא חתמתי לגבי טיפול בבטוח לאומי אלא רק על תביעה אזרחית בהמשך אבקש את עזרתכם ככול שאפשר תודה יחזקאל

החלפת עורך דין

שאלתי אים אני יכוך לעזוב את העורך דין בשלב זה והאים אני מחויב אלו למרות שהעיסקה היא על אחוזים וכמובן עדיין לא מיצינו את כול התהליך ואים אני עמור לשלם לו עז על מה ובאיזה סכומים מדובר

אתה יכול להחליף או לפטר את עוה"ד

גם אם ההסכם היה באחוזים, מגיע לו שכר עבור פעולותיו עד היום. אם אין הסכמה על גובה השכר, ניתן לפנות ללשכת עורכי הדין שתכריע.

למעלה