החלפת סקר!!

kedeman

New member
החלפת סקר!!

טוב החלפתי את הסקר! בסקר הקודם הוחלט - מנהל הפורום הבא ייבחר מתוך הפורום ויצטרף לצוות הניהול של האתר - המנהל הזה יהיה אחראי לעזור לבניית האתר כל המעוניינים או החושבים מוזמנים להציע את מועמדותם (ההודעה הזאת תינעץ כדי שיראו אותה ותרד בקרוב)

מאוו Boaz

New member
אתה חייב להפסיק להדביק את

ההודעות "המגניבות" שלך ללמעלה.. פשוט די!

kedeman

New member
תוך חצי שנה אני נגמל מזה

בינתיים חשוב לי שיראו את ההודעה הזאת כי מה לעשות? אני רוצה למצוא לעצמי מנהל מחליף לפורום וגם ככה אני עושה את זה מאוחר מדי כבר

אז תתחיל עם זה כבר עכשיו!

מה הבעיה? אתה אומר שזה מאוחר מדיי אז יאללה מה כ"כ מעכב אותך?

kedeman

New member
הבעיה היא מועמדים

אני מחכה שמישהו יציע את עצמו

לא חשבת על לפתוח שרשור בנושא ולדעת

מי מציע את עצמו?
ואני כבר אמרתי לך שאני חושבת על זה.. אז אתה יכול לקחת אותי כאחת (או שבעצם כבר פסלת את האפשרות הזאת?
)..[?]

go golan go

New member
חרא סקר! לא מוכנה להצביע!

איך אני אמורה לבחור אחד????? לא רוצה! חרם על הסקר!

kedeman

New member
אז ככה זה אה?

סקר בנושא קצת יותר עמוק שבו את צריכה לנסות להגדיר את סולם הערכים שלך קשה לך מדי?

go golan go

New member
שי- תמות כבר!!!!!

אני לא יכולה לדרג איזה מהערכים הכי חשוב בעייני, כי ברובם אני באמת מאמינה. אני יכולה לבחור אחד, אבל זה יהיה סתם בשביל הסקר ולא אמיתי.

kedeman

New member
אני אומר את זה ברצינות!

את מאמינה בכל הערכים גם אני ככה אבל אם את צריכה להעמיד ערך מסויים אחד מול ערך אחר? בשניהם את מאמינה אבל את יכולה לבחור אחד מהם אז איזה מהם זה זה??? זה הרבה יותר קל לענות על סקר טיפשי שהוא לא משמעותי בכלל אבל תנסי לענות ולהגדי את הסולם ערכים שלך כל הערכים חשובים - השאלה היא כשצריך לדרג אותם - מי יהיה ראשון?

ה טמבל

New member
אף אחד מהערכים לא נוגד את השני

אתה יכול לשים את כולם במקום הראשון, אל תעלב, אבל סקר טיפשי כי אי אפשר לענות לו תשובה אמיתית

גל אין פה שום קשר לניגוד

זה מה לך הכי חשוב ואתה שם אותו במקום הראשון. אני חושבת שזה סקר מעולה והתשובה שנתתי לו היא אמיתית מאד.

fresh mishmesh

New member
למה צריך ניגודיות?

מילא להגיד שאין דבר שאתה הכי מאמין בו, ושאתה מאמין לכולם באופן שווה אבל זה לא קשור בהכרח לניגוד בין ערכים

ה טמבל

New member
ואם אני מאמין בכל הערכים באותה

מידה? או לפחות בכמה מהם, אז איך אני יכול לענות לסקר?

ה טמבל

New member
שי כתב

"אבל אם את צריכה להעמיד ערך מסויים אחד מול ערך אחר?" בגלל זה דיברתי על זה שהם לא נוגדים

kedeman

New member
הם לא נוגדים אחד את השני

אבל מה שאני כן מבקש מכם לעשות זה להגדיר עם איזה מהם אתה מזדהה יותר הם לא נוגדים אחד את השני אבל אני מעמיד לך אותם אחד מול השני ואומר לך לבחור ובאסה - אפשר לבחור פה רק אחד מתוך 8

Hadas B

New member
ספק והגשמה

כן אני יודעת שאלו שניים.אבל הם בכי רלוונטים לי כעת כאני לומדת כל הרבה חייבים להטיל ספק. והגשמה- כל יום-מה קורה בצבא ואחריו, אולי ללכת לנח"ל חדש שהציעו לי ועוד.

למעלה