החלפת מקום עבודה

החלפת מקום עבודה

שלום לכולם , אני עובדת בחברה כ-10 שנים מאז שחזרתי מחופשת הלידה שלי (לפני כשנתיים ) הוחלף תפקידי שהיה מגוון ומעניין ומאז אני ממלאת תפקידים שונים ומשונים אשר משעממים ומתסכלים אותי מאד ,( אינני מנסה לקחת אחריות נוספת בגלל בעיה של שעות נוספות). אני מאד מעונינת לעזוב את עבודתילמצוא עבודה קרובה לבית או בחצי משרה אך בגלל הותק שלי כולם אומרים שחבל לי לותר על המשכורת והתנאים ושום עבודה אחרת לא תהיה טובה יותר והסיפור יחזור על עצמו מאז שהשתחררתי מהצבא זו עבודתי היחידה , אין לי מושג איך לכתוב קורות חיים והאם העובדה שאין לי בגרות מלאה או כל תעודה אחרת תקשה עלי למצוא עבודה ? עצתכם חשובה לי מאד תודה , המבולבלת

orom

New member
קשה קשה...

את נמצאת על פרשת דרכים האם לוותר על שכר ותנאים ולעזוב ולחפש מקום חדש שסביר להניח שהשכר והתנאים לא יהיו זהים וכנראה שיהיו נמוכים יותר. מה שעומד כאן על הכף זה כסף ותנאים לעומת עבודה מאתגרת שאת יכולה למצוא אם תעזבי את מקום העבודה הנוכחי שלך. בנוסף נמצא על הכף המצב הכלכלי הקשה, האבטלה והמיתון ולעומתם פשוט רע לך במקום העבודה הנוכחי שלך. השאלה היא מה חזק יותר- האם את יכולה להמשיך עוד בעבודה עד שמצב המשק ישתפר? מה מצבך הכלכלי? עד כמה את נזקקת לשכר העבודה? מה מקצועך? יכול להיות שבמקצוע שלך תמצאי עבודה יחסית מהר. בכל מקרה כדאי שתכתבי טיוטת קו"ח ראשונית ותעלי לפורום על מנת שנוכל לעזור בשיפוץ קו"ח שלך. בהצלחה.

אלה102

New member
עשיתי את הטעות הזאת...

לא מציעה לך לפרוש מיוזמתך. תזרמי בנתיים. לדעתי ... תוכלי להתייעל - ללמוד , להשלים בגרות לצבור נסיון. ואולי .... שתהיי מוכנה לכך פשוט תעשי את הצע הזה ללא התלבטות . בהצלחה

למעלה