החלפת מסלול?????

מצב
הנושא נעול.
החלפת מסלול?????

החלפת מסלול?????
שלום לכולם אני חדשה בפורום ועדיין בשלבים של בלבול ונסיון לאסוף כוחות לקראת.... יצא לי לראות התכתבויות רבות על שינוי מסלול. לא ברור לי למה הכוונה? אם הבנתי נכון כל המסלולים זהים פחות או יותר ומשתמשים בתרומות ממדינות שונות ובמרפאות שונות. טיפול ההכנה לקראת, הוא פרטני ואינדוידואלי לכל מטופלת. אודה לכם אם תסבירו לי למה הכוונה. תודה

אדוינה

New member
ברוכה הבאה גרייס ../images/Emo140.gif

החלפת מסלול?????
שלום לכולם אני חדשה בפורום ועדיין בשלבים של בלבול ונסיון לאסוף כוחות לקראת.... יצא לי לראות התכתבויות רבות על שינוי מסלול. לא ברור לי למה הכוונה? אם הבנתי נכון כל המסלולים זהים פחות או יותר ומשתמשים בתרומות ממדינות שונות ובמרפאות שונות. טיפול ההכנה לקראת, הוא פרטני ואינדוידואלי לכל מטופלת. אודה לכם אם תסבירו לי למה הכוונה. תודה
ברוכה הבאה גרייס

לא הבנתי את שאלתך. בגדול, צריך לבחור מסלול ואז רופא (מכיון שבמסלול פדיוס למשל,ההתנהלות מולם נעשית ברובה על ידך).ואז נעשית ההחזרה ומחכים לתשובה חיובית.
מה סיפורך את?

מסלול

ברוכה הבאה גרייס

לא הבנתי את שאלתך. בגדול, צריך לבחור מסלול ואז רופא (מכיון שבמסלול פדיוס למשל,ההתנהלות מולם נעשית ברובה על ידך).ואז נעשית ההחזרה ומחכים לתשובה חיובית.
מה סיפורך את?
מסלול
בוקר טוב אדוינה תודה על התייחסותך. אני מטופלת של פרופ' משיח ונמצאת ברשימה לקייב יולי 06. רציתי לדעת אם יש הבדלים באופי הטיפול בין המסלולים או שהשוני הוא פשוט בארץ בה נמצאת המרפאה ומן הסתם ארץ מוצאן של התורמות. הבנות הפורום דיברו על הצלחות רבות למסלול בני ציון? מה זה אומר? האם זה מקרי? שיהיה יום טוב

בני ציון - הצלחות

מסלול
בוקר טוב אדוינה תודה על התייחסותך. אני מטופלת של פרופ' משיח ונמצאת ברשימה לקייב יולי 06. רציתי לדעת אם יש הבדלים באופי הטיפול בין המסלולים או שהשוני הוא פשוט בארץ בה נמצאת המרפאה ומן הסתם ארץ מוצאן של התורמות. הבנות הפורום דיברו על הצלחות רבות למסלול בני ציון? מה זה אומר? האם זה מקרי? שיהיה יום טוב
בני ציון - הצלחות
לגרייסקלי , הצלחות בבני ציון נבדקות שנתית , והיו פעמים עם 60% ופעם אחת אפילו יותר והיו פעמים של 33% , על פי מה שאני שמתי לב ההצלחות בסביבות 50% במסלול בדומה למסלולים האחרים , למרות שחברה א6מרה לי שרופא מסותא /קייב דיווח על 70% הריונות , לא ברור האם שנתי או באותו חודש שבו שאלה. אני עברתי לבני ציון מהדסה גם בגלל זמן המתנה שהיה מיולי לנובמבר ,שהייתי פעם ראשונה כבר במאי וגם לא היה בטוח . הגעתי באוגוסט לבני ציון והריתי באוקטובר , וגם זה מפני שחיכיתי לקבוצה של פועה , יכולתי גם לנסוע בספטמבר. אם חשוב לך לקצר זמן , תתקשרי לבני ציון ותבררי , תקראי קודם כאן בשאלות נפוצות על המסלול ואפשריותיו ותחליטי האם כדאי לך

ayoosh

New member
גם אני לא כ"כ הבנתי

החלפת מסלול?????
גם אני לא כ"כ הבנתי
את השאלה- האם את רוצה להחליף מסלול בגלל ההמתנה? האם נסעת כבר בעבר? לגבי בחירת מסלול- חשוב לזכור שהפורום שלנו לא מייצג- יש כאלה שלא משתתפות בפורום, וכמו שעלה בהקשר הזה לאחרונה- גם באותו מסלול יכולה להיות נסיעה עם 60% הצלחה ונסיעה עם 20%
. מה שכן- בהחלט עולה מתוך נתונים רשמיים ואפילו בפורום הלא מייצג שלנו, היתרון של הטריים.

ברוכה הבאה|4Uֻ

החלפת מסלול?????
ברוכה הבאה|4Uֻ
אני אנסה להסביר וזאת במידה והבנתי את השאלה בצורה נוכנה
לא כל המסלולים אותו הדבר והכל תלוי מה אתם חושבים שאתם מקבלים את התמורה הכי טובה עבור כספיכם. יש מסלולים שעלותם הוא $7000 ואת מקבלת את כל הביציות מהתורמת אילו 20 ביציות והם מגדלים אותו לבלטוצוסטים (עובר בן 5 ימים) לפני ההחזרה. יש מסלולים שעלותם $3200 אבל את מקבלת רק 6 ביציות והם מתחייבים ל-2 עוברים. מחזירים 2-3 וקפאה עולה עוד $500. יש מסלולים שעלותם $4500 ועובדים בשיטת 4+4 כלמור שתי סביבים של 4 עברים טריים. מה שחשוב פה הוא מה אתם חושבים הוא התמורה הגדולה ביותר ועבור יכולות המימון שלכם. בנוסף יש פה חברות פורום שהיו במסלול מסוים ולא הצליחו אחרי 4 סביבים וברגע שחליפו מסלול הן נכנסו להריון ובסיבוב הראשון במסלול החדש.

תודה לכולם על תשובותיכם../images/Emo142.gif

ברוכה הבאה|4Uֻ
אני אנסה להסביר וזאת במידה והבנתי את השאלה בצורה נוכנה
לא כל המסלולים אותו הדבר והכל תלוי מה אתם חושבים שאתם מקבלים את התמורה הכי טובה עבור כספיכם. יש מסלולים שעלותם הוא $7000 ואת מקבלת את כל הביציות מהתורמת אילו 20 ביציות והם מגדלים אותו לבלטוצוסטים (עובר בן 5 ימים) לפני ההחזרה. יש מסלולים שעלותם $3200 אבל את מקבלת רק 6 ביציות והם מתחייבים ל-2 עוברים. מחזירים 2-3 וקפאה עולה עוד $500. יש מסלולים שעלותם $4500 ועובדים בשיטת 4+4 כלמור שתי סביבים של 4 עברים טריים. מה שחשוב פה הוא מה אתם חושבים הוא התמורה הגדולה ביותר ועבור יכולות המימון שלכם. בנוסף יש פה חברות פורום שהיו במסלול מסוים ולא הצליחו אחרי 4 סביבים וברגע שחליפו מסלול הן נכנסו להריון ובסיבוב הראשון במסלול החדש.
תודה לכולם על תשובותיכם

מצב
הנושא נעול.
למעלה