החלפת מסך...

fakoo

New member
החלפת מסך...

שלום! לפני דיי הרבה זמן נשבר לי הדיגיטייזר ב ipaq 1945 שלי ומאז הפסקתי להשתמש בו... לא מזמן ראיתי שאני יכול לרכוש את החלק באיביי בבערך 150 ש"ח, וזה נראה לי סביר... קראתי את ה"מדריך" הזה: http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=169 והכל נראה בסדר, רק שהוא מתאר החלפת כל המסך, כולל ה-LCD. האם להחליף רק את הדיגיטייזר זה יותר מסובך? האם כדאי לי לנסות? תודה רבה!!

אהלן...

מה שראית ב"מדריך" נכתב בזמנו על ידי בעקבות לחץ של ההנהלה (איום בנידוי וסקילה בפאלמים מיושנים) המסך והדיג'יטייזר מחוברים זה לזה שלא ע"י קונקטור. כלומר, החלפת אחד מהם תדרוש התעסקות עם הלחמות מה שאני לא רציתי לעשות בבית. זו הסיבה בגינה החלפתי את כל המסך... קונקטור אחד וזהו. אבל, אם אתה עוסק בתחום האלקטרוניקה ויש לך את הידע והנסיון בהלחמות אתה יכול לנסות. שמע... מה יש לך להפסיד?! פתח את המכשיר, טרם רכישת החלק, וראה מול מה אתה אמור להתמודד. אם זה נראה לך אפשרי וקל אז לך על זה. במקרה הגרוע תמכור את החלקים. תיקון במעבדה יעלה לך סביב ה-400 ש"ח להערכתי, למרות שאני מציע לך לדבר עם עודד מ-BNC, אולי הוא יוכל למצוא לך חלפים משומשים במחיר הוגן. אנא שתף באם החלטת לתקן לבד. בהצלחה

AYELET1

New member
אפרופו לחץ של ההנהלה...

מה עם הכפתורים והמדריכון שהבטחת?

למעלה