החלפת מנעול

hart10

New member
החלפת מנעול

שלום. היום זו ההתחלה של הסוף... היא עזבה את הבית(לא שייך לנו-שייך למשפחה שלי...) עם כל הבגדים שלה. אנחנו עדיין צריכים לסגור קצוות לגבי חלוקת הרכוש . אין לי שום רצון שהיא תעשה שום דבר לבד(מהלך לקיחת הבגדים שלה אמור היה לבוא לי בהפתעה אפילו שידעתי שהיא עוזבת ואנחנו מתגרשים..-הוא לא היה כי לא הלכתי לעבודה..) האם זה לגיטימי להחליף את המנעול, כי אין לי שום רצון שדבר יתבצע ללא מעורבותי?או שזה יכול להדליק אש מיותרת?

hart10

New member
המשך..

לא הצלחתי לערוך... שכחתי לציין כי אין לנו רכוש רב משותף וגם לא ילדים..

deena

New member
לפני הרבה הרבה שנים

ואחרי מצב מעט אלים (ואין לי כוח להסביר מה קרה בדיוק) ביני לבין בעלי דאז, ולפני שקמתי ועזבתי בעצמי את הבית: נעלתי את הדלת וסרבתי לאפשר לו להכנס. נאמר לי אז מפורשות, שאין לי הזכות לעשות שאת, ושזה הבית שלו. (ומבחינה משפטית לא ממש משנה למה נעלתי אותו בחוץ, הזדעזתי אז כשנאמר לי שגם אם אני חושבת שהוא עומד לרצוח אותי, אין לי הזכות לנעול אותו בחוץ) אני לא יודעת אם היעוץ שקיבלתי בזמנו היה נכון, ומאז גם שיניתי עו''ד. אבל אם להסתמך על מה שנאמר לי אז? אז אסור לך להחליף מנעול. מציעה לשאול עו''ד.

אחיטוכס

New member
לרצוח אותך !!

למה חשבת שהוא עומד לרצוח אותך ? איך הדרדרת למצב כזה ? מה עבר עליכם שהורים לאותם ילדים מגיעים למצב כזה ? האם הוא באמת היה אלים כלפיך ? איך פתרתם את הבעיות ? האם גם היום הוא רוצה לרצוח אותך ? איך מרגישה אישה כשחייה מאויימים ? מה את עשית לו ? כמה זמן הייתם נשואים ? מה זה אומר עליך שהגעת למצב כזה ? מה זה אומר עליו ? אני חושב ששני בני אדם שמגיעים למצבים כאלו, בלי קשר לתחושות איום, צריכים שניהם להיות טיפוסים מאוד מאוד מאוד בעייתים וקשים. לא מסתדרת לי הרעיון שיכול להיות בסכסוך מכוער כזה רק צד אחד לא בסדר. אני בדיעה שכמו שצריך שניים לטנגו צריך שניים לסכסוך כזה. איך אתם מסתדרים היום עם הילדים כשיש בעבר שלכם כזה כתם ?

deena

New member
קודם, כבר אמרתי:

"ואין לי כוח להסביר מה קרה בדיוק" ואני באמת מעדיפה לא להרחיב. עובדה, אני כותבת כאן? אז הוא לא רצח אותי :)

תחיי הנאיביות

לא תמיד, לא תמיד שני בני- הזוג הם המקור לבעייה. מספיק אחד, אחד חזק בכדי שהשני ירקוד לבד... האחד החזק שלא רואה מול נגד עייניו רק את הפגיעה בו. לא רואה את הצד השני. שרוי במין עלטה, טירוף , כך הייתי מגדירה זאת. אז דייי לקילשאות, לטנגו צריך שניים. לא תמיד.

r o n i t 3 7

New member
המצד השני

כשהוא עזב את הבית מהדירה משותפת לנו, אני בתמימותי לא החלפתי מנעול, מה שקרה הוא שאחרי יומיים הוא הגיע לדירה בזמן שלא הייתי בה [למרות שהיה לו צו הרחקה] ופשוט לקח את כל מוצרי החשמל שהיו בדירה - הכל כולל הכל, דברים גדולים כקטנים... כאשר התלוננתי במשטרה נאמר לי כי זכותו להיכנס לדירה, שהיא גם בבעלותו ולקחת מה שהוא רוצה, הוא אפילו לא נדרש להחזיר חלק מהמוצרים. אז להחליף מנעולים על פי חוק אסור לדעתי אבל לוקחים סיכון כלשהו מנגד. מציעה כי תשוחח עימה בנושא. בהצלחה

ערסlight

New member
החלפת מנעול

אתה רוצה להחליף... למה? הרי את הבית היא לא תיקח. אז מה הבעיה שלך? שתיקח את הטוסטר? אם יש לך חפצים אישיים שאתה חושש להם... שים אותם במקום אחר, תן לה לקחת את החפצים שלה ונסגר.

כן. אך למען ההגינות

ליידע אותה. ולקבוע שעה ויום ולסיים את הפינוי. כמה שיותר מהר. אם זה סופי מצידכם. ותודה למי שתרצה.... שאין בטווח ילדים, חשבונות משותפים וכ'ד..... אם מחליטים אז עושים זאת מהר, וגומרים את זה יפה. זוהי דעתי.

Ima Adama

New member
יש עוד דרכים להפיג את החשש שלך...

אפשר לשבת יחד וכבר להתחלק במה שיש. מה גם שאתה אומר שאין הרבה, אז אני מודיעה לך ששום דבר לא יוסיף לך ממש אושר. אחת התכונות שמלבה מצבים קשים היא אותה תחושה לא לצאת "פראייר". אם תוותר על תנור אפיה, מקרר ותנור חימום, זה אולי יחסר לך... אבל יקל מאוד על הילדים שלך... משתלם לכל הצדדים לתת ברוחב לב, זה משפיע על היחסים, מה שקריטי לדעתי בתקופה הזו.

למעלה