החלפת מטבעות

doklin4u

New member
החלפת מטבעות

שלום לכולם יש בבעלותי אוסף נחמד של מטבעות והייתי מעוניין להגדיל אותו . מאחר ואני חדש בפורום אני לא מכיר בעלי אוספים דומים , כל מי שרוצה להחליף מטבעות ושטרות מוזמן ליצור איתי קשר . יש לי גם כמה בולים נדירים מטוניסיה שגם אותם אני מעוניין להחליף בעבור מטבעות, ואם יש מבניכם אוספי קופסאות גפרורים יש לי כמה פריטים מעניינים תודה לכל הקוראים על סבלנותיכם , ולאלו שיצרו קשר תודה מראש על שיתוף הפעולה דודו

powo

New member
ברוך הבא דודו

אתה תמצא פה עוד אספנים למטבעות.ויש כמה שמאוד ישמחו לקפסאות גפרורים. ספר איזה מטבעות ושטרות אתה אוסף.אני למשל אוסף מטבעות ושטרות רק מישראל. ומטבעות מנדט.וגם לגבי הבולים יהיו קופצים.

avitalit

New member
ברוך הבא דודו .

אני אוסף בולי ישראל ובולים עם "אופי יהודי" . כמו כן התחלתי לאחרונה לנסות לבסס אוסף של מטבעות ושטרות רק מישראל . אין לי בינתיים הרבה מה להציע למעט אותם מטבעות שניתן לקנות ב9 ש"ח לקילו בשוק הפשפשים ולמעט כ 15 שטרות פשוטים של שקל ישן משנות השבעים ...
. ספר מה בדיוק תחום האיסוף - לפי ארצות / לפי סוגי מטבע וכדומה . אני מכיר באופן אישי אספן של מטבעות בימטליים והאוסף שלו מכיל כ 600 מטבעות דומתכתיות מכל העולם. האוסף שלו מסודר לפי ארצות ובכל ארץ לפי הרכב החומר . זהב לחוד כסף וזהב לחוד וכו וכו וכו . האזר קמעה בסבלנות. תיכף יבואו המתעניינים בקופסאות הגפרורים . ושוב. ברוך הבא- הגעת למקום הנכון . איציק

avitalit

New member
אתה כבר אמור לדעת .....

כבר שלחת לי ושלחתי לך ... אבל אם בכל זאת שאלת ... בעקרון בצפון הרחוק אבל בימות השבוע אני בתל אביב .. למה אתה שואל ?

תמיר1991

New member
שאלתי בגלל שקיבלתי ושלחתי לך

מכתבים לצפון הרחוק, וזה היה נראה לי די מוזר שאתה כל הזמן שואל על דברים קרובים לת"א... תודה בכל זאת על התשובה, תמיר.

בּני

New member
ברוך הבא והנמצא (קישור לתמיר)

דודו ברוך הבא, פרט קצת על אוסף המטבעות שלך אולי נוכל לעזור. תמיר - ראה קישור למטבע חללי...

למעלה