החלפת מורה?

autumn4

New member
החלפת מורה?

נכשלתי ב4 טסטים. הוגשתי לטסט הראשון בשיעור מספר 31, לדעתי זה היה מוקדם מידיי המורה האמין שאני יעבור.. אני מרגישה שאני הולכת להכשל בעוד הרבה טסטים בהמשך אם המורה לא יגיש אותי בפזיזות לטסט ואם הוא יעבוד איתי יותר על מצבים, למשל שלא נסעתי עד עכשיו בכביש מהיר.. בנוסף לכך פעם היה לו אוטו שהיה לי ממש נוח, ואז הוא עבר לטוסון והאוטו ממש לא נוח לדעתי ללימוד נהיגה האם כדאי לי לעבור למורה אחר?

כנרת21

New member
עדיף להחליף..

אני בדיוק באותו מצב כמוך, אחרי 4 טסטים, והחלפתי מורה ממש עכשיו, וזה פשוט שמיים וארץ.. הוא יותר מסביר על הטעויות, שם לב יותר, אני די מרוצה. והצטערתי שלא עשיתי את קודם. בהצלחה בכל מקרה! כנרת :)

autumn4

New member
תודה רבה!

תודה על התגובה האם המורה שיש לי כעת צריך לחתום לי על הטופס הירוק לפני שאני עוזבת אותו?

כנרת21

New member
אממ כן..

הוא צריך להביא לך את הטופס, ומאחוריו למלא שעשית 28 שיעורים לפחות (על פי חוק). בהצלחה! :)

ahbarfilez

New member
לא נסעת עדיין בכביש מהיר?!

זה מורה רמאי.... לגמרי, את יכולה להתלונן עליו. עשיתי 30 שיעורים ונסעתי איזה 20 פעמים בערך בכביש מהיר!!

יכול להיות שדווקא כן נסעת ול שמת לב

כבישים מהירים יכולים להיות גם קרוב מאוד לעיר ונראים כמו כבישים רגילים, לדוגמא בפ"ת, השאלה היא אם העברת בכלל להילוך 4 ו5 אם כן זה לא כל כך משנה, הכל אותו דבר...אבל זה לא משהו שאמור לשנות לך, אם את לא מרוצה ממנו את יכולה וצריכה להחליף מורה...

autumn4

New member
הבעיה

שיותר קשה להשתלב בנתיבים בכביש מהיר, צריך לחזות את המהירות של מי שמאחוריך כדי לדעת אם אני יכולה להשתלב או לא, ורק פעם או פעמיים הגעתי להילוך רביעי בשיעורים, לדעתי זה לא מספיק בשביל המיומנות, לחמישי אף פעם לא הגעתי... וגם הנסיעה בכביש 70 הייתה מאוד קצרה בכל מקרה תודה לכולכם על התשובות, אני החלטתי להחליף מורה

למעלה