החלפת מורה..

the endless

New member
החלפת מורה..

אני מודעת לכך שאפילו אחרי 45 שיעורים אני לא כ"כ מוכנה לטסט. אבל העניין הוא שגם המורה לא נותן יותר מדי פידבק על הסתכלות במראות/ מצב הנהיגה שלי וכו'. אני מרגישה שהוא לא שם לב לזה במהלך השיעור וככה גם אני לא מתקדמת. גם אם אני שואלת אותו הוא לא נותן מי יודע מה תשובה. האם שווה לי אחרי כ"כ הרבה שיעורים לעבור מורה?

tttttttttt1

New member
תראי בעיקרון הוא לא אמור להחמיא

כי בטסט האמיתי הטסטר לא מדבר בכלל ולא מדיב על כלום...המורה שלך אולי רוצה שתראי איך זה בטסטיםן....לחבר שלי יש מורה שעל כל דבר שהוא עושה משבח אותו ומוחא לו כפיים וכו (קצת מטורף אני יודע) אבל זה מכניס אותו ליותר מדי שאננות שכל דבר שהוא עושה זה מעולה...מבחינתו,לפי ההרגשה שהמורה נותן,הוא מוכן כבר לטסט משיעור שני... בכל מקרה זה שהוא לא אומר כלום זה לא אומר שאת לא טועה...אם היית לא טובה תאמיני לי כבר המורה שלך היה אומר לך מה לתקן ואיפה יש בעיות וכו..אם אין לו על מה להעיר זה מצויין לדעתי
.. בהצלחה

the endless

New member
אני לא מחפשת מחמאות על כל דבר../images/Emo3.gif

אבל לדעתי להגיע למספר כזה של שיעורים בלי הזכרת המילה טסט אפילו אומרת שעדיין יש בעיה בנהיגה שלי.. לפעמים אני בעצמי נזכרת שלא הסתכלתי כשהייתי אמורה והמורה לא אומר כלום. לא מעניין אותי ממש אם הוא ישבח אותי או לא (למרות שאם הוא רוצה, שיבושם לו
). אני מחפשת שהוא יעיר לי על כל דבר קטן שאני לא עושה נכון, ולא נראה לי שהוא באמת עושה את זה..

tttttttttt1

New member
ותאמיני לי הוא שם לב להכל!!

גם אם רק תפזלי לשניה למראה עם עין ימין ולא תזיזי את כל הראש הוא יראה,תאמיני לי הוא יודע! (רק בטסט אל תעשי דברים כאלה...אם צריך תזיזי את כל הראש לכיוון המראה שאפילו השערות יעופו להן
....שלא יהיה לבוחן ספק שאת כל שניה מסתכלת במראה
..) שוב,בהצלחה וחג שמח!!

NewUser4

New member
אני לא בטוח

שזה השלב לעבור מורה. תבקשי מהמורה שיחווה דעתו בהרחבה לגבי הנהיגה שלך, ושייתן דעתו לגבי רמת מוכנותך למבחן מעשי. אם הוא אומר שאינך מוכנה שיסביר לך מה לדעתו הדברים שיש לשפר. ייתכן ואת בשלב בתהליך הלימוד בו את יודעת היטב את כל הכללים, מסתדרת היטב עם הרכב, אך כל שחסר הוא בטחון. אי לכך המורה נותן לך לנהוג לבדך, לא מתערב ובכך נותן לך לצבור את הבטחון הדרוש.

למעלה