החלפת מוזיקה יוונית

החלפת מוזיקה יוונית

אני שדר רדיו ששידרתי מוזיקה יוונית מקורית שנים אשמח להתחלף בדיסקים ובחומר יש לי המון מה להציע כולם מוזמנים לבדוק אותי. חוץ מזה אם ישנם כאלו שלא שמעו את הזמר רוניוס שהגיע מלוס אנגלס אחרי שהות של שנים הגיע הזמן היום בפוסידון

the black wolf

New member
הוא לא הלך כבר???

אנכנו באים כל יום חמישי לשם ממלאים לו שניי שולחנות וזורקים מלא פרחים עכשיו לא מספיק שלכחו 150 שקל בכניסה גם פרחים קפול????? ביגלל שאנכנו זורקים הרבה הוא עושה לנו ב10 מגש ועכשיו פתאום ב25 רבנו איתו אמרנו לו מה אנכנו קווצנים??? כך ת'כסף אותנו פה לא תראה יותר וזהו... אמרנו לו רק עם הוא יתקשר ויפתח לנו שולחן על המאה חמישים האלה שכל אחד שילם אז נבוא שוב והוא יעשה את זה בסוף... יום חמישי היינו בעל-גל שיפצו שם והביאו זמרים חדשים הוא פצצה עכשיו אחרי שבועיים של עבודה

בעניין רוניוס והחלפת דיסקים של ציקו

רוניוס הגיע מארה"ב לפני כשנתיים יש לי הכבוד לעשות מעט בכדי להביאו ארצה, גם כידידו וגם כמשפחה, דרך הגב יש לי את כל הדיסקים שהקליט שם וכאן, חוץ מזה רוניוס הופיע תקופה של כשנה + בעל גל ואחר כך הופיע בהוליווד בחיפה ועכשיו מופיע בפוסידון בראשון, רוניוס מנגן בוזוקי בגלמה, שר ביוונית טורקית ארמנית עברית ערבית פרסית ולאחרונה עוזר לאחיניתו שירן בשיווקה כזמרת, שדרך הגב שרה מעולה ואלי בנאי כניראה עומד להחתים אותה על חוזה, רוניוס הקליט ועדיין לא שלח לאוויר שיר מעורב עברית יוונית עם נסים מרי, ושיר עם הזמר ממלך של דידי הררי שטרית מורדי שיר שכבר הקליט ביוונית אפטו פפיטיסי. רוניוס עובד על חומר חדש לקראת האביב כניראה יקליט, אשמח לעמוד לשרותכם להופעות שלו וגם בכלל. שלכם ציקן מהפלקה של ציקו תכנית רדיו של כשמונה שנים ברדיו חזק בחיפה.

רדיו חזק לשעבר בחיפה היום קול המזרח

רדיו חזק שידר עד לפני שנה מוזיקה בערוצים 99.6 94.0 לפני שנה כניראה נמכר לקול המזרח, במסגרת שידוריו כשמונה שנים שודרה התכנית הפלקה של ציקו שבה נוגנו שרים ביוונית והתארחו זמרים רבים כולל סטלוס, רוניוס, רמי יהודה איזקיס, אביקו, אשריאניס, ועוד במסגרת אותה תכנית ששודרה פעמיים בשבוע בימי שלישי ושישי בין השעות 16:00 עד 19:00 שידרתי מוזיקה יוונית וותיקה חדשה עם קיטעי קישור שלי היום התכנית כאמור לא קיימת זה כשנתיים אך המיצבור הגדול שאספתי קיים גם קיים. לשרותכם תמיד ציקו מהפלקה

בנושא רוניוס

ראשית אני מבקש להביא לתשומת ליבך שרוניוס הינו זמר ששר יוונית עוד בשנות השמונים בארץ, רוניוס נולד בארץ להורים סימה ויוסף ממוצא עירקי, שר שרים רבים ואפילו הספיק להוציא בזמנו קסטות אחדות, לקראת סוף שנות השמונים עזב את הארץ והיגר לארה"ב, היום הוא אזרח אמריקאי שחזר ארצה. במיסגרת שיבתו המחודשת מיד התארח אצל פרנס וירון אילן. רוניוס התפרסם בשנות השמונים דווקא בשיר ארקדש אך הוא שר בעיקר יוונית. רוניוס עושה בזמן האחרון כמו כל זמר גדול רבות על מנת לעזור לאחייניתו שירן בעלת כל מהמם ובקרוב גם היא עומדת לחתום עם אלי בנאי על אמרגנות. לשרותכם תמיד ציקו מהפלקה

למעלה