החלפת מגזין סורס

volatile

New member
אתה יכול לקחת מתנה מבחינתי את כל

המאה שיש לי, איזה בזבוז של יער הלך על העיתון הדפוק הזה... אחחח היו זמנים של תמימות. פלג.

volatile

New member
עדיף אחלה כתבות יש שם

ובקשר לתמימות הכוונה היתה אחרת ממה שכנראה חשבת. הסורס זה מאגזין של פרסומות, אין בו כתבות חשובות כבר מעל לעשור, כל מה שהוא זה פרסומת אחת גדולה, הביקורות שלו מאוסות ושקרניות, הכתיבה לא אובייקטיבית, והוא בכלל לא מעניין, עיתון היפ-הופ לתרבות הפופ. פלג.

multi

New member
fear not

אני לא מייחס חשיבות לעיתון הזה קיבלתי תלוש לסטימצקי אז לקחתי גיליון. זה בהחלט העביר לי את הזמן בשעורים, אבל עכשיו הוא שוכב פה. אז רציתי להחליף

Pace

New member
בדיוק... ../images/Emo45.gif

שום דבר מעניין במגזין. גם לי יש חבילה נכבדת של מגזינים מיותרים שהתחלתי לקנות בתחילת 98 והפסקתי בתחילת 2000. הגיליון שבו קיבלו ה-Made Men ציון של 4.5 מיקרופונים היה הקש ששבר את גב הגמל. אתה לא מאיזור ניו-יורק? לך תוציא איזה אלבום פלטינה ואולי אז נשים עליך כתבה קטנה (מיותר לציין, שאם אתה איזה בור מאיזור הדרום שמפרסם אצלנו מודעות פרסומת קבועות בעיצוב נחות של Pen & Pixle, תקבל חשיפה יפה, וגם ביקורת נחמדה. ראו מקרה Cash Money ו-No Limit). "עיתון היפ-הופ לתרבות הפופ" כן, ממצה את זה בצורה יפה.

da^Lord

New member
מחפש סורס עם תמונות ש באסטה

ראיתי את זה מזמן, לא זוכר של איזה חודש.. זה של שנה שעברה יש שם תמונות ממש יפות של באסטה ריימס מצופה גריז, או שמן מכונות שחור או שאולי זה היה ווייב .. בכל אופן, למישהו יש? אני מוכן לקנות את המגזין. תודה.

למעלה