החלפת כיור מטבח

את צריכה סיליקון R.T.V

הן לאמבטיה והן לכיור לא משנה הגוון העיקר שלא תהיה חדירת מים בין הכיור לשיש אין צורך בשום חומר אחר מה שחשוב זה שתהיה אטימות לגבי הכפיסי עץ כנראה שמי שהתקין את הכיור לא דייק ולכן נוצר רווח בין הכיור ללוח שתומך אותו מלמטה ולכן הוא שם כפיסי עץ (קלינים) כשתחזירי את הלוחות (סיבית) הצמידי אותם לכיור ורק אח"כ הבריגי ברגי עץ חדשים ולא בחורים הקיימים משקל הכיור (חרס) בין 20 ל30 קילו תלוי בסוג הכיור לכן רצוי להעזר במישהו בהצלחה ואם תהיה לך איזושהי בעיה ברצון אענה לך

דניעל

New member
ברכות על ראשך!

לפי כמות השאלות שלי, אתם בטח חושבים שאני כל היום מסתובבת בבית ומתקנת דברים... הלוואי שיהיה לי זמן ליישם כל מה שלמדתי כאן... אז בשלב הבא אני צריכה לבדוק כמה בכלל עולים כיורים כאלה. האם אני חייבת לקנות את הסוג שיש לי כרגע? או שהגדלים סטנדרטים? האם מה שיותר יקר יותר טוב? האם הברגת הסיבית לדופן הארון הפנימית שלא באותם חורים נועדה כדי לקרב את הכיור לשיש ולחסוך את כפיסי העץ (וכפי הנראה גם את הדבק החום הזה)? או שפשוט לא טוב להבריג שוב באותו חור כי הבורג יהיה רופף? נראה לי שבמהלך העבודה תצטרכו להחזיק לי את היד מדי פעם...

דניעל

New member
עוד שני דברים

דחפתי קצת ציפורניים לאטימה שבין הכיור לשיש. זה כפי הנראה כן סיליקון, אלא שהוא התקשה והצהיב עם השנים. מדובר במטבח בערך בן 14. הסתכלתי שוב על התומכות מתחת לכיורים. אחת מהן במצב טוב. השניה חלודה מאוד באזור שבין שני הכיורים (כפי הנראה חדרו משם מים). כדאי להחליף, מה? איפה אני משיגה כזה? מסגר יוכל לחתוך לי צינור כזה? איש אלומיניום? מאיזה חומר הוא עשוי? ברזל? אלומיניום (לא אמור להחליד... נכון)? האם הכיורים עלולים ליפול? (לא חשבתי על זה אף פעם... והארון של הפח הוא מקום המחבוא האהוב על הבן שלי... חבל שאין לי תמונות סרוקות להראות לכם...)

כנראה שהסיליקון במצב גרוע

לכן חדרו מים ליד כל נגריה תמצאי חתיכות עץ שיתאימו לחיזוק מתחת לכיור החליפי את שניהם עדיף עץ מלא ולא סיבית.. להצמיד לכיור ולהבריג ואין צורך בכפיסי העץ רוב הכיורי תחתית למטבח הם סטנדרטיים למעט כיור כפול כך שלא תהיה לך בעיה לפני שאת מפרקת את הכיור גשי קודם לחנויות שמוכרות כיורים ותתרשמי מהתצוגה חבל לפרק ואח"כ לגלות שזה מעבר לתקציב

דניעל

New member
בודאי! לא אשאר בלי כיור...

אבל... התומכות שלי ממתכת, לא מעץ... אלה שני צינורות מתכת שעוברים בארון מקצה לקצה. למה התכוונת בעץ? לחלק שצמוד לדפנות הארון ומוטות המתכת מונחים עליהם?

כנראה שלא הבנתי אותך מלכתחילה

אבל זה לא משנה הרבהאת המוטות האלה את יכולה להשיג בכל אחת מהרשתות הגדולות כמו אייס או הום סנטר ולחתוך אותם בעזרת משורית לברזל בדיוק במידה של המוטות שפרקת וכאשר את מחזירה אותם פשוט להצמיד אותם לכיור ואח"כ להבריג בצדדים בהצלחה

BOLDER

New member
דני מה הכוונה מחליד הבורג?

האם בגוף הארון או רק הראש? אם הבורג עצמו מחליד יכול להיות שיש נזילה מהכיור או רטיבות בסיבית מה שיותר גרוע. כמו כן אם את מחזיקה כלור או חומצה לניקוי והיא פתוחה מתחת לכיור זה גורם לחלודה

דניעל

New member
לא הבורג הזה

כוונתי לבורג שממש בכיור ומחזיק את הסיפון. הוא נשטף במים באופן קבוע. דרך אגב, קוראים לי יעל. אולי באמת הגיע הזמן לעדכן את הכרטיס האישי שלי...

puah

New member
יש ביפו - משהו שעושה כיורים מנרוסטה

לפי מידה אני קניתי כיור כזה + משטח של כל המטבח (במקום שיש) עלה לי פחות משיש קיסר אפשר לקנות אצלו רק כיור הוא מיצר לפי מה שרוצים לי הוא יצר חור מיוחד + שרוול עם מיכסה במשטח העבודה שניתן לזרוק משם ישר לפח שנמצא בתוך הארון

למעלה