החלפת טיפולים

יריש

New member
החלפת טיפולים

שלום מחפש להחליף טיפולים עם מטפלת בעיסוי רקמות עמוק בתמורה לטווינא או דיקור, באיזור המרכז יריב - 052-3789974

יריש

New member
יש מצב אבל זה מסיבה טובה...

אני רוצה להעניק טיפול למישהי שתעשה בתמורה טיפול לאחי הגדול והוא קצת הומופוב... אז זה מטרה טובה

mic26

New member
אויש, נשמע רע.

אני בעד תיקון ההומופוביה על ידי טיפול מדהים ממטפל גבר.

anita falafel

New member
יש כמה מדקרים מעולים

שמתמחים בדיקור פין כדי להפיג פחדים. ה"בעיה" שאחרי הדיקור, המטופל יכול לגלות שהוא היה הומופוב בגלל שלו עצמו יש נטיה כזאת. לשיקולך ורק בריאות נפשית לאחיך.

בטוח שהוא מחפש טיפול?

ולא משהו אחר?

mic26

New member
בקיצור, הסיבה לא כל כך טובה...

תאר לך שמישהו יבקש טיפול, אבל לא מיהודי כי הוא אנטישמי... או לא מאתיופי, כי הוא סתם גזען. זה נשמע אותו דבר. רע.

יריש

New member
אם יורשה לי...קשקוש בלבוש

בתור מטפלים אתם צריכים לקבל את כל סוגי הפחדים. גם הומופוביה, ולהשתדל לא לקחת אותם אישית, זה עוזר לתהליך הריפוי. אם זה נשמע לך אותו דבר אז יש לך כנראה עוד כמה בעיות...

mic26

New member
הבעיה שלי היא גזענות

הומופוביה היא לא פוביה או פחד, למרות שמה. היא סלידה, שנאה, זלזול. הומופוביה גורמת לאסונות דוגמת הרצח בברנוער ולהבלים מפי נבחר ציבור נאלח כאלי ישי, על כך שרעידות אדמה ואסונות נגרמים בגלל הומואים. בתור מטפלת אני מנסה לעזור למטופלי ולסביבתי לחיות חיים נטולי שנאה, עם קבלת האחר ואהבת האחר. לכן אני יוצאת נגד התמיכה בכל סוג של גזענות ואפליה. רוב הגברים מעדיפים לקבל עיסוי מאישה, זה ידוע. אבל להסביר את זה בשנאת הומואים, לחשוב ששנאת הומואים היא "סיבה טובה", כלומר דבר חיובי, ואחרי כל זה עוד להאשים אותי בפורום של רפואה משלימה, כמישהי שמקשקשת ומבלבשת ויש לה כמה וכמה בעיות...

יריש

New member
לפי התגובה לקחת את העיניין קשה מידי, אז אני

נשאר עם העיניין של הקשקוש בלבוש... ואם הייתי אומר לך שזו אחות שלי והיא מפחדת שאשה תיגע בה? אני לא גזען ואחי לא גזען, זה בטוח. יש אנשים שמפחדים מדברים שונים, אני מכיר מישהו שמפחד שיגעו לו בכפות רגליים (לא משנה אם זה גבר או אשה) אם פחד מסויים גורם לך לעשות מעשה אלים כמו הרצח בברנוער אז זו כבר בעיה אחרת. אל דאגה לאחי יש חברים הומואים וגם לי ואפילו שחורים וערבים... אני מטפל גם בגזענים. אין לי בעיה לטפל בהם, אבל כנראה אני לא אהיה חבר שלהם...

0 אור 0

New member
האמרה הנפוצה ביותר ...

"כמה מחברי הטובים ביותר הם ..." ובבקשה קרא את תגובתי הקודמת לגבי סגנון הדיון המקובל בפורום

שאלה, סתם מסקרנות

האם גם ברפואה הקונוונציונאלית/מערבית אחיך לא מסכים להיבדק ע"י רופאים גברים אלא פונה רק לרופאות נשים?

ינוקא1

New member
אני מבין את אחיך לחלוטין

למרות שאני מטפל במגע ואני גבר. אני אישית חש חוסר נוחות לטפל ישירות במגע על גבי הגוף עם שמן , ואני מטפל על גבי בגדים (זו הדרך המקובלת בשיאצו וטווינא). כאשר מטפלים על גבי בגדים זה יוצר איזשהו דיסטנס ומוריד הרבה מהאסוציאציות שיכולות לפעמים להתלוות לטיפולים כאלו. כמו כן ניתן בטיפולים על גבי בגדים לעבוד לא פחות טוב מאשר טיפולים עם שמן , ולדעתי האישית הרבה יותר טוב.

bulllli

New member
המטופל מפחד שאם גבר ייגע בו ויהיה לו נעים

בדרך כזאת או אחרת, הוא עוד עלול להנות מזה. זה פחד עמוק וחרדתי אפילו. אבל לא נשנה אנשים, גם לא אם נפתח להם צ'אקרה או שתיים.

מטפלים לא נשבעים

בשבועת היפוקרטס ולא חייבים כלום , ובהחלט רשאים לטפל במי שבא להם ולסרב טיפול מכל סיבה. באשר ספציפית לבחור הנ"ל, האם אתה באמת מגבה את הגישה שלו??? כי לפי הויכוח שפתחת פה נראה שאתה חושב שזה בסדר.

0 אור 0

New member
לא בדיוק יורשה

הדיון שפתחת פה שלא במכוון הוא דיון מעניין ואני מאד אשמח אם הוא יתפתח, אבל התנאי להשארותו היא לשון מכבדת כלפי שותפיך לדיון. אתה יכול לא להסכים עם מיכל, אבל אני מציעה שתתייחס לדבריה ברצינות ובכבוד - לא כאל שטויות, וגם רצוי שלא תנסה לאבחן אותה, יותר עדיף שפשוט תתייחס לדברים שאמרה.

0 אור 0

New member
זה נשמע רע ובכל זאת מייצג משהו מאד אמיתי

כמה פעמים אנחנו נתקלים - כמטפלים וכמטופלים - במישהו שמרגיש לנו לא נכון לקבל ממנו טיפול? לתת לו טיפול? או (מאד פוגע באגו) שלא רוצה לקבל מאתנו? זה אולי אפילו יותר גרוע, כי זה אל בגל לשאני יהודיה או אשה אלא בגלל משהו בי שמשדר לא נכון לאותו אדם. ספציפית לגבי הרצון לקבל טיפול מגע דוקא מאשה - אני נתקלתי בזה בשני הקצוות. מצד אחד, נכון שוכלנו למדנו להזהר מכל מחפשי הדברים האחרים, אבל מצד שני יש משהו בקטע זה של אנרגיה נשית ואנרגיה גברית והמשחק ביניהן. בתור אחת שבדרך כלל ממש לא אכפת לה אם מטפל או מטפלת, בכל זאת היו סיטואציות שחיפשתי דוקא את האנרגיה הנשית העוטפת, או להיפך מגע גברי. ולכן זה בעיני לגיטימי באותה מידה כמו שהיום בא לי עיסוי בשמנים ומחר שיאצו ובשבוע הבא אני בכלל חייבת להתחיל סדרת טיפולי רפלקסולוגיה. מה גם שראיתי לא מעט אנשים שהיו צריכים לעבור סוג של תהליך של למידה - בהתחלה לומדים איך לקבל מגע, ואז קל יותר לקבל את המגע הנשי (ולא צריך לפרט את המטען התרבותי הלא פשוט שאנשים סוחבים אתם לגבי "גבר יגע בי"), ולאחר שמתמכרים לנושא המגע, כבר קל יותר לקבל גם מגע ממטפל גבר.

יריש

New member
הצגת את זה בצורה יפה

אני מסכים עם הדברים שאמרת כאן ומכבד אותם. הכל תלוי במילים שאנו בוחרים - אני אמרתי "הומופוב" ואת אמרת "חיפשתי דוקא את האנרגיה הנשית העוטפת" באותו היום שחיפשת את האנרגיה הזאת, היית הומופובית? ואם היית, מה זה משנה? הכל נתון לשינוי והכל משתנה כל הזמן. מה שאני לא מסכים ואולי גם לא מבין זה איך משפט פשוט כמו שאמרתי כאן הפך להיות להאשמות בגזענות, כולה חיפשתי מישהי להעניק לה טיפול מכל הלב ושבתמורה לא תטפל בי אלא באח שלי - מה לא בסדר בזה? אני חושב שאני הייתי מנותח פה לפני שאני ניתחתי מישהו או מישהי. שיהיה לילה טוב

0 אור 0

New member
כי אתה מפעיל טריגר מאד רגיש

אני יכולה לספר לך שכמה שצחקתי פה על החויות הטלפוניות שלי עם הפונים לטיפול, ולמרות שהגיעו אלי כמה מטופלים דרך הפרסום, הפסקתי לפרסם את עצמי רק בגלל נפח המתעניינים בעיסוי "מענג", "מפנק", "איורוודה", "בעירום מלא", "כל הגוף", "אני רק מאשה", ושאר ביטויים תמימים לחלוטין בהקשרם הנכון , שהסתברו כמובילים לבקשות וספקולציות טלפוניות שלא מתאימות לי כולל אגב התגובות האופייניות לתגובה שאין הרפיה אלא רק עיסוי מקצועי: 1. אה, את לא רוצה לדבר על זה בטלפון 2. אפילו בשבילי? אני צעיר ,נחמד, חלק בלהבלה בלה בלה כל מי שעבר/ה את החויות הטלפוניות האלו, של מסת האנשים עם הדעות הקדומות האלו, הופך להיות רגיש לנושא

mic26

New member
תראי

יש הבדל בין תחושת בטן לא טובה (אני אגב לא נפגעת מזה) לבין גזענות ודעות קדומות. ויש הבדל בין גברים שמחפשים מעסות פלוס מין לבין גברים או נשים שמרגישים נוח יותר עם אישה. מה שהפריע לי פה היה המילה "הומופוב". מי שקרא את ההגדרה שהבאתי יכול להבין שהומופוביה היא תופעה מתועבת שקשורה לשנאה: הורים שמתכחשים לילדים שלהם ונוטשים אותם, אלימות, הסתה ואף נסיונות רצח ורצח. מעדיף עיסוי מאישה? אני לא מתה על זה, אבל מבינה את זה. שונא הומואים? אל תנפנף בזה. זו לא גאווה גדולה. הומופוביה זו הגדרה קשה. זה רק עניין של סמנטיקה? אולי. הלוואי.

למעלה