החלפת זוגות

itzik177

New member
החלפת זוגות

אני מבקש לציין שכל מה שאני מספר זו אמת לאמיתה.
ביום שישי האחרון קרה לי משהו שבאמת לא זכור לי דבר כזה.
אני ובת זוגתי שהיאטרפת אלי לענין הזה בלבד. נסענו לדירה להחלפת זוגות. האמת כנראה ששתינו היינו חרמנים שהטריפה לנו את השכל. כבר בנסיעה נגיעות כנשכנסנו כבר היו זוגות ישבו בסלון גם אנחנו והנגיעות גברו והתחרמנו מאוד חזר שעד כדי שראו את הבליטה נכנסנו לאחד החדרים ובתוך שניות מצאנו את עצמנו ערומים והשתוללנו חזק מאוד גמרנו ושוב המשכנו ככה זה נמשך כמה פעמים. האמת כבר יצא לי לשמוע קולות הנאה ממנה אבל הפעם היו ממש קולות אני חושב ששמעו אותנו מחדרים סמוכים. אוקי לקראת שעות מאוחרות לפנות בוקר בדרך חזרה לרכב שמתי לב שהיא נצמדה אלי חזק עצרתי בצד כמובן במקום חשוך ושוב התחלנו בנגיעות עברנו למושב האחורי והסקס היה בשמיים אני מספר את זה כי כמו שציינתי לא זכור לי שעשינו כל כך הרבה פעמים סקס כנראה ששתינו הינו חרמנים מאוד.

newcharm

New member
ציינת היטב איציק. כה לחי

היי איציק נשמע שעשית חיים ונהנית

וכנראה שהייתה משיכה אדירה אז איפה הבעיה?
ממה שהבנתי הלכתם למסיבה לחילופי זוגות ולא החלפתם זוג

itzik177

New member
החלפת זוגות

קודם כל לא היתה שום בעיה רק ציינתי שזו הפעם הראשונה שקרה לי דבר כזה והגדרת נכון משיכה מינית אדירה בדרך כלל אנחנו כחלק מהקבוצה בהחלפת זוגות כל פעם אני עם אשה אחרת היא עם גבר אחר ולפעמים מצטרפת אלינו אשה בסך הכל כן אני עושה חיים נהנה מכל רגע כל עוד אני פנוי אני מנצל את זה

מפרגנת

הייתי בעבר במסיבה כזו לא השתתפתי אהבתי את הריגוש מסביב אבל לא התחברתי היה חסר לי אינטימיות וחיבור עם גבר לא סקס טכני .אישי לכל אחד.

itzik177

New member
החלפת זוגות

שלום למגיבה
אכן כך לא כל גבר או אשה מתחברים לזה הרוב לא מתחברים מעדיפים אינטימיות. זה בדיוק כמו נשים שרוצות לנסות מגע עם אשה וכזה קורה היא פשוט קמה והולכת סליחה לא בשבילי. וזה בסדר כל אחד והבחירה והעדפות שלו
שבת מבורכת

למעלה