החלפת הסקר....

שניש

New member
כשאני עשיתי דרס אפ ../images/Emo56.gif

עשיתי משהו יותא בסיגנון - אנדרס אפ....(?) פשוט השארתי לו תחתונים קטנים עם סמל הגאווה.

שחור סנייפ שולט!!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo99.gif

למרות שאלן שקסי ביותר עם בלונד אני מצביעה שחור סנייפ!!

Penny s

New member
../images/Emo45.gifסנייפ לוקח בגדול! ../images/Emo123.gif../images/Emo15.gif

דיירדרה

New member
האמת היא, שהמשפט החביב עלי בכלל לא

היה בסקר - הוא מופיע ב"גלאקסי קווסט" שרובכן, כנראה, לא ראיתן... וחבל! סרט גאוני לגמרי. מופיע בספריות וידאו בתור "כיבוש הגלקסיה", בעברית, ופשוט חובה לכל מעריצת ריקמן (או חובב/ת מדע בדיוני / פנטסיה, אבל זה לפורומים אחרים :) ). אלאן משחק את אלכסנדר דיין, שחקן מתוסכל שהיה חלק מקאסט של סדרת מדע בדיוני מאוד מוצלחת. לפרנסתו הוא נאלץ להשתתף בדמותו מהסדרה בפרסומות, והוא לא סובל אותן... המשפט החביב עלי מגיע מפרסומת לחנות מוצרי הייטק - הוא חייב לחזור על המשפט השנוא עליו מהסדרה, ואפשר לשמוע את התיעוב והלעג העוקצני רק דרך הקול. עושה לי צמרמורת בכל פעם... ניסיתי להוסיף את הקובץ, אבל לא הלך - מצד שני, אם תלכו http://www.questarian.com/Media/Sound/gq-wave001.htm target=_blank>לאתר הזה - http://www.questarian.com/Media/Sound/gq-wave001.htm ותורידו את By Grabthar's Hammer 3, תוכלו לשמוע את המשפט הכל כך נהדר הזה :)

מלאכית16

New member
למה את מזלזלת? ../images/Emo110.gif

כמעט כולן כאן ראו את הסרט.... ופשוט המשפט הזה לא נכנס לקטגורית הדברים הכי סקסיים שאלן אמר....מבחינתי, בכל מקרה.... וגם באותה התקופה דיברנו על משפטים שהוא אמר ויצא שאלו כיכבו בראש המצעד, לכן הכנסתי אותם לרשימה...

Fantine

New member
כמו שהילה אמרה ../images/Emo85.gif

זה משפט חביב ביותר, אבל לא נכנס לקטגוריית המשפטים הסקסיים של אלן
ואני מזכירה לכל מי שלא הצביעה עדיין לבלונד המתנפנף של מסמר - בבקשה להצביע. 20 ש"ח תלויים בדבר
תודה

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo26.gifצומי../images/Emo36.gif

הסקר הזה עלה מהטופיק שלי
וכמעט של המשפטים ששמו שם עלו לסקר
. ואל תתיחסו לכותרת, פשוט השארתי עכשיו כמה הודעות בפורום הארי פוטר וראיתי שם את המילה צומי יותר מדי. אין לכן סיכוי לשמוע אותה באוצר המילים היום יומי שלי

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gif*חוזרת לשפיות*

וברור שראיתי את כיבוש הגלקסיה
סרט שולטטטטט (טוב אז לא חזרתי לשפיות לגמרי ואני צריכה להוריד עוד כמה מילים שנתקעו לי בראש) ואלן שולטטטטטט
אל תשימו
אליי פשוט ישנתי יותר מדי

שניש

New member
המילה-צומי בפורום הארי פוטר../images/Emo56.gif

לא נותנת הקשר חיובי...לא הייתי מציעה לך להשתמש בה יותר מידי...|צומי|

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifתודה על העצה../images/Emo45.gif

בכל מקרה אם היית מכירה אותי במציאות, רוב הסיכויים היו שעכשיו היית בשוק מכיוון שאני לא מישהיא שאומרת את הדברים האלו (בתקווה שאני אומרת משהו, בכלל
). ופשוט לא הייתי בפורום כמה ימים והתחלתי לקרוא מלא הודעות ולאחר שאני נתקלת במילה או בשיר מסוים הרבה פעמים לוקח לי כמה שעות ולפעמים כמה ימים טובים להוציא אותם מהראש... וכפי שאת יודעת המילה הזאת היא די שימושית שם

למעלה