החלפת הסקר....

מלאכית16

New member
החלפת הסקר....../images/Emo110.gif

אוקי הגיע הזמן להחליף סקר! הסקר הקודם היה: איזה משפט נשמע הכי טוב כשהוא יוצא מפיו של האליל? והתוצאות היו-
במקום הראשון עם 11 קולות ו-29.73 אחוזי הצבעה: !Harry Potter, Our...new...CELEBRITY
במקום השני, אחריו, עם 10 קולות ו-27.03 אחוזי הצבעה: I´m as anatomically impaired as a ken doll
במקום השלישי, רק עם שבעה קולות ו-18.92 אחוזי הצבעה: You! 10:30, tonight, my room. You! 10:45, and bring a friend
במקום הרביעי ממש אחרי המקום השלישי (למה, מה ציפתן, שהוא יגיע אחרי המקום השני?!) עם 6 קולות ו-16.22 אחוזי הצבעה: Anyone who isn´t dead or from another plane of existence would do well to cover their ears right about now
ובמקום החמישי והאחרון עם רק 3 קולות ו-8.11 אחוזי הצבעה: I´m as anatomically impaired as a ken doll מה שיוצא לנו בסוף כסך הכל הצבעה של 37 קולות, שזה בשלושים קולות יותר מכלל חברי הפורום שלנו, דבר תמוה לגמרי...
בכל מקרה, הסקר החדש שלנו הפעם הוא: מה צבע השיער שהכי הולם את אלן? רוצו להצביע, להשפיע, ולגרום לכמות הקולות להיות פי חמש ממספר חברי הפורום!

Fantine

New member
../images/Emo6.gif מקומות שני וחמישי שולטים!../images/Emo85.gif

יכול להיות שיש לנו מבקרים סמויים בפורום?
טוב, בנות, זה חשוב מאוד שתצביעו בסקר החדש לבלונד המיתנפנף של מסמר. תודה
הנה התמונה להמחשה

Penny s

New member
נטלי, את משחקת מלוכלך! ../images/Emo15.gif

גם אני יכולה..
שימו לב לסקסיות הפורצת
הצביעו לאלן בשיער שחור סנייפ-סטייל

מלאכית16

New member
הלו! ../images/Emo110.gif

בלי פרסומות!!! לא לשכנע את דעת הקהל!!! למרות שבירוק צומי הוא נראה הכי טוב....

Penny s

New member
היא התחילה!../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

בכל מקרה אלן בשחור סנייפ-סטייל לוקח בגדול

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifזה מזכיר לי את הדרס אפ

שסיגל עשתה פעם
נכון שכאן מדובר על שיער אבל פשוט נזכרתי בזה... זה היה ממכר

I n n u e n d o

New member
ROFL

למען האמת מתאים לו. אני בטוחה שהם לא ידלגו על הסצינה בסרט השלישי עם הבוגארט בארון.

inDUHvidual

New member
רגע לא היה לא כבר סגול? כמטטרון? (sp?) כנראה זו החליפה שגרמה לי לחשוב את זה או אולי אני סתם עיוורת צבעים... אבל לי זה נראה טיפה סגלגל. אני מניחה שזה לא משנה על עוד יש תירוץ לבהות בתמונה הזו.

Penny s

New member
אלן נראה טוב עם כנפיים../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

השיער שלו נראה לי שחור עם השתקפות של תאורה בהירה.. בכל מקרה - הוא היה נראה מצויין גם בסגול עם פסים ורודים.
אה, ולפני שאשכח: מי שלא הצביעה עדיין [למרות שלא נראה לי שנגיע ליותר מ10 קולות..] מוזמנת לשטוף עיניה בשחור הסנייפי: שימי לב למרקם העדין, המשיי של שיערו הרך המלטף את פניו הענוגות, מלאות המבע. שימי לב לסקסיות העצורה, המאופקת, לשפתיו הקפוצות ועיניו החודרות, המשתלבות כל כך יפה בגון השחור שעל ראשו, המסב לו הילה שחורה-אנטי-צומית, מסתגרת ואלוהית.
תודה

Penny s

New member
../images/Emo6.gif גם אני יכולה.. ../images/Emo15.gif

Snape: A penny for your thoughts Me: Sure, take all the Penny you can get

Fantine

New member
../images/Emo45.gifחבל שהשם שלי לא מסתדר.. ../images/Emo85.gif

למרות שמיסיס נטלי ריקמן נשמע נפלא

מלאכית16

New member
כן....../images/Emo110.gif

אני כבר התחלתי להתרגל לצרוף- הילה ריקמן..... אני קוראת לעצמי ככה בכל מיני מקומות....

למעלה