החלפת הנהגות נדרשת ועכשו

טקילה

New member
החלפת הנהגות נדרשת ועכשו ../images/Emo53.gif

לא רק הרשות הפלסטינית צריכה להחליף הנהגה אלא גם מדינת ישראל. מי שצופה בעיקר בימים האחרונים בהתנהלות המדינית והצבאית לא יכול שלא להתרשם מהעובדה שמדובר בהנהגה אנכרוניסטית שממשלת האחדות פותרת להם את בעיות ההישרדות. שר הבטחון האומר וחושף סודות במאבק על הפרימריס ומתחיל להיות דומה בדיבוריו למלך צרפת בהשתמשו רבות בגוף ראשון:החילים שלי,הצבא שלי,וכו רמז לבעיה אולי נפשית,פרס שמשרדו הוףך לאקדמיה שכל יום מוציא הצעות כאילו אנשיו אינם בארץ הזו,והגדיל לעשות היום בהצעה להודיע על הפסקת אש חד-צדדית זמן קצר לפני שנרצח אזרח ישראלי נוסף,וכן כל פעולותיו בתקופה האחרונה בהמשך להזיות הקודמות, ומגדיל לעשות אהוד הציבור האריה שכבר כלל אינו מלך החיות בדיבורי סתם ודברי בדיחותא ובאי מימוש הבטחתו לשלום ובטחון-גם אצלו שם המשחק הוא הישרדות או האריה ומלחמתו בנתניהו. להנהגה הזו אין כל סיכוי להוביל את מדינת ישראל לחוף מבטחים.

וינטו

New member
קל מאד וקשה מאד להיות פוליטיקאי ../images/Emo28.gif

בישראל. קשה מאד-כי כולם יודעים הכל, קל מאד-כי ממה שאני מתרשם עכשו זה המקצוע היחיד שאינו מצריך הכנה מוקדמת, כסא מתפנה והופ מישהו בפנים

אבו-דני

New member
טקילה יש לך רעיונות במי להחליף

את ההנהגות? או שמה את מחזיקה בדעתו של השזוף..אופס..השרוף?

שרוף

New member
אתם לאט לאט מתחילים להכנס

לראש שלי. ידעתי שזה יקח זמן אבל גם הראש האטום ביותר לבסוף יגיע למסקנה שכל הממסד שלנו רקוב עד היסוד ומושחת ללא תקנה. זה באמת כבר לא עניין של מפלגות ,אידאולוגיה. זה כבר מחלה שחוצה את כל המפלגות ושמה שילטונולוגיה. ומי נהנה הכי הרבה וגורף את כל הקופונים? השוליים הסהרוריים של מדינת ישראל קרי החרדים,וכמובן התעשיינים,וחברות כח האדם. רבותי השיטה אשמה שיטת הממשל שלנו הייתה טובה לפני הרבה שנים כשאנשים העמידו את טובת המדינה לפני טובתם האישית. היום שיטת הממשל שלנו מחסלת אותנו כלכלית חברתית. לכן אזרחים ואזרחיות קצת דבילים אינפנטילים שאין להם מושג מה באזרחות (נו טוב מה כבר למדתם בבית הספר) הדרך היחידה להציל את ישראל היא להחליף את שיטת הממשל שלנו בשיטה חדשה דמוקרטית אמיתית עם שני גושים בלבד ללא מפלגות סקטור תוך הפרדה מוחלטת של הדת מהשלטון. ובכן אזרחים "יקרים" איך עושים את זה? האם בדרך דמוקרטית אפשר להחליף את השיטה? ואם לא אז באיזה אמצעי צריך לנקוט כדי לבסס פה דמוקרטיה חדשה? היי היי אתה שם.... המוח שלך מתפרק הפסק לחשוב מיד... תשובות רק מבעלי מוח עמיד. מהשרוף שלא יכול שלא לבוז ולחוש גועל נפש מכמות לא מבוטלת של משתתפים בפורום.

נגה...

New member
תגיד שרוף...

אתה חושב שאלה הלוקים בתסמונת השילטונולוגייה שערוותם כבר גלוייה ללא כל בושה, יסכימו להשאר רק עם מחצית מתאוותם בידם??!! אין צורך בהסבר מלומד כייצד ניתן יהיה להחליף את השיטה. ד"א השוליים הסהרוריים כהגדרתך כבר מזמן לא שוליים לא כאן בפרט, ובעולם בכלל

טקילה

New member
השלמה עם הגורל ../images/Emo24.gif

היתה חלק מהזהות היהודית אלפי שנים ויש לחדול מכך. לגבי ההיסוס מי יחליף,הדבר איננו מטריד אותי משום שאלה המנהיגים את המדינה כיום נושאים על גבם 100 שנות כשלון חמור במעשיהם והם בכח שאינו ברור לי ממשיכים לשאת בהנהגת המדינה למרות הכשלונות. האם בראש חברת הייטק גדולה ועולמית היו משחזרים לדעתכם מנהלים במשך 50 שנה?בודאי שלא,וכך צריך להיות בעניני מדינה. אינכם יודעים לספור משפחות שכולות,יתומים ופצועים?אני מתקשה לישון וקמה כל בוקר בדפיקות לב,מה יהיה?מי נהרג הלילה? אנו עוסקים רבות בערפאת שללא ספק הוא רוצח אכזרי,הגיע הזמן שנעסוק גם במי שמייצג אותנו. כשלנו בבחירות,למה להרים ידים?למה לא לתקן?אולי נעשה הנפקה של המדינה בבורסה?בעצם רעיון גרוע-מי יקנה מדינה שנכסיה ירודים?

אבו-דני

New member
טקילה אדיר אדיר....כמעט פצחתי בשירה

אדיר ונאור בורא בורא חלד....רק שחבר שלי ירדני סיפר לי פעם שירדן וישראל הפכו עצמאיות ב1948 והנה ירדן הדמוקרטית הנאורה נהנית מתוצר לנפש מופלג 1200 $ ואילו ישראל מדינת נפל בקנה מידה ערבי רק !!!! עם תוצר לנפש של 800 16 $ ממש ביזיון... שלך האבו...שמייחל לשלטון טוב יותר... מלוכני אולי?

*pank

New member
טקילה תפסיקי להקפיץ את עצמך!!!

חזרי לבקבוק!!! החלפת המנהיגות ללא הבדלי שמאל-ימין היא חלומו הרטוב של כל אזרח שפוי! יש רק בעייה קטנה. אין שום תחליף! אנחנו תקועים עם אותו הסל המעופש ועם אותם התפוחים הרקובים. ואלא אם כן, תבוא הפיה הטובה ותהפוך שדה אבטיחים למנהיגים. אנחנו ת-ק-ו-ע-י-ם!!! תקועים מימין ותקועים משמאל. נ.ב. מי שמחפש חוף מבטחים, לא באטלס שלנו.

צוחקת...

New member
כזכור לך

הוחלפה ההנהגה כבר בפברואר........לא שזה עזר....אבל זה עזר לנו...השמאלנים...(פיכס...)...זה עזר לעמוד מול שכמותך

למעלה