החלפת הויסטה לXP

RUBLIK

New member
החלפת הויסטה לXP

היי, מביקורות שאני מקבל החלטתי למחוק את הויסטה שהנייד הגיעה איתה ולהתקין XP הבנתי בפורום שניתן להכין בעזרת תוכנת nlite דיסק חדש להתקנת XP עם כל הדרייברים הנחוצים. מה קורה אם יש לי דיסק XP שלא מפרמט במהלך ההתקנה כלומר צריך לפרמט קודם דרך CMD ואח"כ להתקין דרייבר ל-CDROM ורק אח"כ להכניס את הדיסק ולהתקין, זה יהווה בעיה בהכנת דיסק התקנה ב-nlite?

Y. Welis

New member
הדיסק חייב לאתחל

אם הוא לא בר-איתחול, הכנת דיסק עם דרייברים לא תועיל. אם לא זו הבעיה, אז הכל יהיה אוטומטי - הדרייברים יבחרו אוטומטית ותצטרך רק לבחור איזו מחיצה לפרמט.

Y. Welis

New member
ואגב משהו מעניין על שרת 2008 החדש

שבעיקרון בנוי על אותו גרעין כמו ויסטה - בכמה אתרים נאמר שאנשים מריצים אותו במקום ויסטה על ניידים, ומגלים שהוא נוח, יציב ובעיקר מהיר (מישהו כתב שבעיקר נוח להריץ עליו VS 2008). במקום אחד נטען שאפילו אנשי MS מעדיפים אותו על פני ויסטה... זה מאוד מעניין. אין ספק שהשרתים של MS מוצלחים יותר מכל מערכת שולחנית, אבל היעילות של 2008 מעניינת, בעיקר עם התוספות שיש לו, שהופכות אותו לדומה לויסטה (ממשק AERO ועוד). הבעיה היחידה שהוא יקר פי 3 מויסטה.

RUBLIK

New member
בעיות ושיקולים לפני פירמוט

סליחה על הבורות אבל במידה ואני מפרמט את המחשב והופך לXP איזה דרייברים אני צריך? כי אני לא מבין בכל החומרה שיש לי בנייד HP6760(למעט:כרטיס מסך וקול) לדוגמא: WI-FI צריך דרייבר או שה-XP יסתדר? אשמח לקבל רשימה מסודרת בנושא תודה

יאיר B

New member
אתה צריך דרייבר ל-XP לכל מה שיש עבורו

דרייבר לויסטה. כנס לאתר HP, תת הדגם שלך ותראה מה הוא מציע להוריד עבור הויסטה. את הדיברים להתקנים הללו אתה צריך למצוא עבור ה-XP.

RUBLIK

New member
משום מה אין בHP הכל

כנס לקישור הנ"ל שם צריך לבחור במערכת ההפעלה הרצויה כלפי הדגם משום מה בויסטה יש יותר דרייברים לרכיבים מאשר בXP אין לכרטיס מסך ולקול לדוגמא...מה עושים? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?lc=en&cc=us&lang=en&os=2093&product=3667583&dlc=en&

יאיר B

New member
אפשר לנסות לחפש באתרי החברות עצמן

אלו שיצרו את ההתקנים שציינת. כרטיס המסך הוא של nVidia (ואז לחרוש את האתר שלהם לכרטיס מהסוג המסויים שיש במחשב שלך) וכנ"ל לגבי כרטיס הקול.

Y. Welis

New member
צריך דרייבר לכל התקן

ערוך רשימה לפי תוכנת איבחון כמו EVEREST, ובדוק אם יש ל-HP באתר של הנייד דרייברים ל-XP. אם אין (ולעיתים גם מה שיש שם לא עוזר), חפש ברשת עצות על מי שהתקינו XP על הדגם שלך.

RUBLIK

New member
יש לי HP-6760ej שברצוני להחליף לXP

אשמח אם מישהו שמכיר את הדגם ועבר את התהליך להמרה לXP יוכל להגיד לי היכן כל הדרייברים הדרושים לי כדי שכל המערכות יעבודו כמו בויסטה תודה

למעלה