החלפת בנק - קרן נאמנות

אפרתים

New member
החלפת בנק - קרן נאמנות

ברצוני להחליף בנק היות ואני לא מרוצה מהשירות בו. בחשבוני יש קרן נאמנות. האם במעבר בנק אני חייבת למכור את הקרן??? הדבר כמובן יוצר הפסד כסף. תודה

snof0

New member
בהעברת תיק ניירות ערך אתה לא מוכר

את הנייר ובדרך כלל הבנק שעליו אתה עובר מחזיר לך את העמלה

בקשר להחלפת בנק

שלום לך הבנתי שאת רוצה להחליף בנק אף אני לא מרוצה מהבנק שלי { בנק הפועלים } ורציתי לשאול אותך איזה בנק את עוברת ?? האם מבחינת עמלות הוא גובה פחות כסף ?? כמה את משלמת ע קרנות נאמנות ?? פניתי לבחור אחד באיימל מצאתי את כתובתו דרך אתר ynet פורומים להיכנס לפורום הבנק ואתם הוא חבר עם כמה אנשים שאינם מרוצים מתפקוד הבנק והם פנו לבית השקעות וקיבלו מחיר זול כדאי לברר אשמח אם תעני לי בהקדם ליצירת קשר [email protected]

yair24

Member
לא עוברים לבית השקעות

מקסימום פותחים חשבון בבית השקעות אבל זה לא חשבון שאליו נכנסת המשכורת שלך או משהו כזה. זה חשבון נאמנות לקוחות, שמיועד רק להשקעות. הדרך הטובה להפסיד את כל הכסף שלך זה לעשות דברים שלא בדקת אותם ובגלל המלצה של מישהו מהפורומים, מספיק שאת תאמיני לאחד כזה, תלכי תפתחי חשבון השקעות תתני ייפוי כח לאותו אחד להשקיע בשמך אחרי שהוא יפתה אותך לעשות את זה, ואז הוא הולך מתחיל לשחק לך בכסף ואחרי חודש לא נשאר לך שקל, וכבר היו מקרים כאלה נא להסתכל בYNET כתבה על פנסיונר שהפסיד את כל הפנסיה שלו בצורה כזאת בדיוק (800000 ש"ח תוך חודש.) יאיר

למעלה