החלפת בוקסה

gatinho

New member
החלפת בוקסה

אז ככה, סתם בא לי לשתף.

קניתי ראש מגבר יד שנייה, Mesa Boogie Mark V.
לכל הדיעות מגבר מדהים וורסטילי.
קניתי איתו, מאותו אדם, בוקסה גם היא של מסה, רקטיפייר 2X12 עומדת נטויה, עם V30.

כשהתחלתי לשחק איתו בחזרות לא הייתי מרוצה. הקלין שלו אמנם מדהים וורסטילי (וכל הפדאלים שלי נשמעו סוף הדרך איתו), אבל לא הגעתי לסאונד שרציתי בדיסטורשן, וזה היה לי הכי חשוב. לשם כך למעשה קניתי אותו. רציתי להיפטר מפדאל בורד כבד שמכיל מספר דיסטורשנים ואוברדרייבים ולהתבסס על הראש.

המשכתי לשחק ולנסות, כי לא יכול להיות שלכזה מגבר אין את הסאונד שאני מחפש. הרי כולם מרוצים ממנו. קראתי ביקורות, ראיתי סרטונים, כיוונתי כמו שפטרוצ'י הסביר, טוויקינג ומה לא.

בסוף החלטתי למכור. מסה או לא מסה, זה לא הסאונד שאני רוצה.

ואז, ניסיתי להחליף בוקסה (עשיתי את זה גם קודם אבל תמיד לבוקסות מרשל בחדרי חזרות). באחד מימי ההקלטות של הלהקה שלי חיברתי אותו לבוקסה של אנגל. אמנם 4X12, לא כמו שלי, אבל פתאום המגבר נשמע לי כמו חיה אחרת לגמרי. חיברתי אותו גם ל4X12 של פראמוס. גם נשמע הרבה יותר טוב משלי.

אז מכרתי את הבוקסה שלי וקניתי 4X12 של אנגל, עם V60. סוף סוך אני נהנה מהמגבר, אני מנגן בחזרות ולא רוצה להפסיק (אבל חייב כי אבוי לאזניים). חברי הלהקה מתמוגגים מהסאונד. פשוט כיף.

ההבדל בין הבוקסות, מעבר לסאונד - 10 קג ו3300 שח...

zangiamit91

New member
אני האמת פחות אהבתי תבוקסות עם הv60

אבל בהחלט לאנגל לדעתי יש את הבוקסות המובילות.
אבל, לjcm 800 שלי הבוקסא v30 של מארשל לאומת פרימוס שהשוותי או אנגל לא היה אותו דבר. לאומת מגבר אנגל שהיה נשמע יותר טוב על אנגל.

Katarzis

New member
תתחדש!

לא הבנתי עם איזה מגבר אתה עכשיו?
לבוקסה גורם מכריע בסאונד, והאנגל עם הV60 באמת מעולה.

הV30 לדעתי רמקולים פשוט מחורבנים, מלאים במיד. לא ברור לי איך הם הגיעו לסטטוס שבו הם נמצאים. וגם לא ברור איך הדביקו להם את השם וינטג'...

gatinho

New member
עדיין עם המארק

לשמחתי לא הייתי צריך להחליף אותו כי אני מרוצה כרגע.
הבוקסה של אנגל מחמיאה לו יותר בנמוכים מאשר הבוקסה של מסה שהדגישה יותר מידים כנראה.

גם העובדה שהיא 4X12 כנראה גורם מכריע. לא השוויתי אותה מול 4X12 של מסה.

למעלה