החלפת בולים

תמיר1991

New member
GOOD, ירון!

ה"תשנית" היא החלודה
תמיר.

שַׁי

New member
../images/Emo6.gif מה יהיה אריק? בימים האחרונים כל

דבר מזכיר לך גפילטע פיש!

אני מוחה! לא כל דבר.

חלק מהדברים מזכירים לי דווקא חלות מתוקות. או חזרת. ומה שנכון, נדמה לי כל הזמן שיש לכולם פרוסת גזר על האף. אבל בסוף מתברר שזה לא פרוסת גזר, אלא כתם מהרוטב של הגפילטע פיש. אוי, שאמא שלי תהיה בריאה עד מאה ועשרים. לא רק בגלל הדגים, אבל בהחלט גם בגללם. אני אמנם מכין דגים ממולאים טובים מאוד, אבל יעברו עוד הרבה בולים בנהר עד שאגיע לקרסוליים שלה בעניין הזה. ולמי שלא מבין מהי אהבת גפילטע פיש, אני ממליץ לקרוא את הקטע המתאים ב"תהילה" של עגנון (אני מקווה שלא טעיתי בספר).

python 4

New member
אני קורא אותכם לסדר../images/Emo88.gif

לא יתכן שכל פעם שאני מכריז על אוסף חדש ומרגש השרשור יתדרדר לדיון גסטרונומי. יום אחד הרי חוקרים ישלפו את הדיון הזה ויגידו - פה זה התחיל, הקריירה המופלאה של גדול אספני השבלים ובולי האוגרים בהיסטוריה. מה שכן, גפילטע פיש זה טעים|יאמי|, אבל מזל שאוכלים ממנו רק פעמיים בשנה.

ואני דווקא מבינה אותך מצויין

כשהייתי קטנה (הייתי בת 7, אז בהחלט אפשר להבין אותי), אבא שלי הסביר לי שבולים עם שובל שווים יותר מבולים בלי שובל. כמה זמן אחר כך (כשאתה בן 7 תחושת הזמן היא לא משהו), הוא הביא לי את הבול הזה, ואחרי שהסרתי אותו מגזיר הנייר אליו הוא דבוק, מצאתי אותו ואת השובל שלו פרודים זה מזה (חוששתני שבאשמת אחותי, אם כי אני תמיד מאשימה אותה בהכל, אז אולי הפעם היא דווקא חפה מפשע). בקיצור, ליבי נשבר. סיכויי לבול יקר ערך אבדו להם, ואני שמרתי במשך שנים את השובל ליד הבול המיותם שלו. זרקתי אותו לפני כמה שנים, כך שאין לי תרומה כרגע לאוסף החדש שלך, אלא רגשי הבנתי הכנים בלבד. וזה המקום לשלוח מבטי
לפקידי הדואר החרוצים במיוחד, שקורעים לא רק את השוליים הלבנים, אלא גם את השובלים, בטרם הדביקם את הבולים שקניתי במיטב כספי על המעטפה.

אם אתה רציני...

(ובאמת אין לי מושג אם אתה רציני או לא) אני יכולה שלוח לך כמה שובלים יחד עם הבולי דגלים.

בטח שהוא רציני.

השלב הבא באוספו של פיתון - הוא יתחיל לאסוף רק את השיניים של הבולים. צריך עוד למצוא דרך לזהות שיניים של בולים ולהפריד אותן משיניים של סינדרלות, אבל הוא כזה חכם שבטח ימצא דרך. חשבת על אוסף שיניים נושאי?

נימבו

New member
יותר מקורי זה לאסוף את

החורים שבין השיניים, כמו לאסוף חורים בביגלה... אריק, הסיבה שאני לא מכניס את אישתי לפורום, זה בגלל הדוגמא הרעה שאתה כל הזמן נותן, אופה פשטידות לכנס דביר, עכשיו דגים לחג, הרי בסוף אני אשמע ממנה "אמרתי לך...אתה רואה..."

python 4

New member
בוודאי שאני רציני../images/Emo12.gif

אני לעולם לא מתבדח כשזה מגיע לנושאים רציניים כמו אוסף הבולים שלי!

למעלה