החלפת ארונות מטבח

נירה63

New member
החלפת ארונות מטבח

אני וצה להחליף ארונות במטבח, מאחר והמטבח אינו גדול הרבה אפשרויות אין אלא להחליף בצד אחד של המטבח ארונות בחלק העיליון והתחתון ממול להחליף שיש וארונות רק למטה. מי מכיר על מקום טוב אמין ולא נורא יקר להחלפת ארונות המטבח. אגב משהו מכיר את הארונות באיקאה??

אוצה

New member
נירה!

השכנה שלי החליפה את כל הדלתות בארונות המטבח שלה ב- 4500 ש"ח, למשהו מודרני ונחמד (אצלי נגר מהדר). היא השאירה את המבנה המקורי של המטבח והשיפוצון הזה שדרג את המטבח פלאים. לגבי אורנות איקאה- הם נחמדים ולא נורא יקרים (יחסית לסמל, ובטח רגבה) אלב המבחר שלהם מצומצם יחסית. אני מתה על המטבח האדום שיש להם בתצוגה היום (אם כי לא הייתי מתקינה כזה אצלי כי בטוח אחרי שנה ימטס לי). מה שכן, הצעת מחיר שקיבלנו מהם הייתה זולה בשני שליש מרגבה!

באמבט ליין יש ליין של מטבחים שלדעתי

ולמיטב זכרוני לא ממש יקרים תנסי ותראי אומנם אין להם שיש אבל יש משטחי עבודה מעולים ( כמו באייקיאה) אני גרתי שנתיים בדירה עם מטבח כזה והייתי מרוצה מאוד ואפילו חשבתי שכשיהיה לי כסף למטבח משלי אז אעשה שם

dify

New member
מצטרפת להצעת החלפת הדלתות בלבד

אנחנו צבענו אותם... בעצמנו... ועל הצבע- ציירנו... יצא מקסים :) אהבנו את המבטח הרבה יותר אחרי שסיימנו עם זה. זה טוב בעיקר אם את לא הולכת לעשות מהפיכה במטבח אלא להשאיר בעיקרון את אותם צורות של ארונות... ואם העץ לא מת... אני חייבת להודות שלקחתי את ההשראה המוכתניות בביסיסי פריים, שם הם משתמשים בפטנט הזה המון, ויוצרים דלתות מקסימות מהדלתות הקיימות- אולי יש ברשת תמונות ורעיונות נוספים. אנחנו גם הפכנו את איזור הקרוסלה (המדובר השבוע) למגירות נשלפות, בכוחות עצמינו... אם כי זה דורש מאמץ... מה שאני בעצם תוהה בקול רם- אם לא שווה לך להביא נגר הביתה, להראות לו את הארון, להציע להחליף את הדלתות בלבד של כל המטבח (במטבח קטן זה לא יהיה יקר) ואולי לשדרג איזור מסוים לפי רצונך. להוסיף מדף/ לעשות נשלף וכד'... שוב- זה אפשרי גם על ארון קיים, ולנגר מיקצועי זה גם לא מאמץ גדול מידי! אם את בכל מקרה בכוונתך לזרוק את הארון, אני הייתי מנסה קודם לצבוע אותו, אין לך מה להפסיד.. (איזה צבע ואיך בדיוק- תקבלי יעוץ בחנות, מה גם שיש קו תמיכה של טמבור חינם, אם את רוצה... לדלתות לא צריך הרבה צבע כך שזה לא יצא יק

נירה63

New member
הארונות ישנים הם, אולי בחלק העליון

אפשרי רק להחליף דלתות אבל מתחת לשיש חייבים להחליף הכל. אבדוק ושוב תודה רבה לכן.

החלפת ארונות

את גרה באיזור חיפה-צפון נכון? אנחנו אמנם החלפנו את כל המטבח אבל אני יודעת שהם גם משדרגים. החברה מאיזור חיפה יש להם כל מיני סוגים זולים ויקרים, אנחנו עשינו זול). צריך לבדוק ארת מצב הארונות שהם לא נפגמו מלחות ועובש. לפעמים גם מאחורי הארונות העליונים מגלים הפתעות. כמו שאמרו לך את יכולה לחליף חלק מהארונות או להוסיף ולהחליף את כל הדלתות. אם מעניין אותך תגידי ללי ואמצא לך אתמספר הטלפון של חברת המטבחים שלנו.

למעלה