החלפת אנטי ווירוס

צוללן27

New member
החלפת אנטי ווירוס

אני עובד כרגע עם SAV 10.0 וצריך להחליף אותו החודש. השאלה היא האם להחליף למשהוא אחר שמומלץ או להמשיך את המנוי ? כמובן חייב להיות מנוהל .. האם אתם מכירים אנטי ווירוס טוב יותר ? תודה מראש,
 

antidot

New member
לא לא לא

ככה זה לא עובד כאן. אם אתה ממליץ על משהו, אתה מנמק, משווה ומפרט או שלא מגיב בכלל.
 

Taltul74

New member
מניסיון שלי - Kaspersky לא כזה טוב

כמו שמדברים עליו. הוא מאט מאוד מאוד את תחנות העבודה, מזהה את תוכנת ההשתלטות Remote administrator כוירוס ולא נותן להפעיל אותו, ועוד כאלו וכאלו צרות. אם היינו יכולים להיפטר ממנו היינו עושים זאת מזמן. אבל אנחנו מחויבים לשנה וחצי והוא לא זול.
 
אוקי..

באמת הייתי צריך לפרט. אצלינו ה Kaspersky דווקא מאוד לא איטי..וזה אחת הגדולות שלו לדעתי. הקטע של REMOTE ADMINSTRATOR אפשר בלי בעיה לאפשר לו לרוץ ולסמן אותו כ TRUSTED. בנוסף יש לו מנגנון כמו Antispyware שעוזר נורא בלהגן על המחשב בעת גלישה באינטרנט באתרים לא מוכרים. אבל באמת צריכים להיות יותר חכמים ולראות קודם מה הארכיטקטורה, מה סוג השרתים, מערכת הפעלה, האם יש שרתי דואר וכו' ... על מנת לקבל תמונה יותר רחבה ולהציע פתרון יותר טוב. ------- בברכה, אביעד א.
 

rokey33

New member
ממש לא!

זה נכון שהוא מעמיס וזה תלוי באיזו גרסה שאתה משתמש--אם מגדירים אותו נכון הוא פועל בסדר גמור. הוא פשוט מעולה!. 1-עם עובדים אם אנטי וירוס בודד--מומלץ להתקין את kaspersky personal 5.0.388. אפשרי ומומלץ יותר להתקין את kaspersky internt secriuty 6 החדש שהוא פשוט צורך פחות משאבים ובא עם חומת-אש ועוד מלא הגנות. 2-לגבי רדמין--זה לא רק הוא,הרבה תוכנות מזהות אותו כסיכון--אין יותר מדי מה להתרגש,פשוט מגדירים בו שיתעלם מרדמין.
 

Motel

New member
TM

Trend Micro: הפצה מאוד קלה של הקליינטים קליינט שלא תופס הרבה זיכרון אצל המשתמשים סורק גם ADWARES/SPYBOTS מחיר זול
 

ezaton

New member
כן ולא

יש לו כל מיני מחלות פה ושם בממשק הניהול. אצלי, לדוגמא, יום אחד, הוא איבד את הסינכרון עם הלקוחות. טען שהכל בסדר, אבל הלכה למעשה, לא הפיץ להם שינויים בקונפיגורציה. כמו כן, הוא איבד את הקונפיגורציה שבניתי, וחזר לאיזה ברירת מחדל שלא סורקת כלום, דבר שציער אותי מאוד, וגרם לי לתפקוד קלוקל מספר ימים, בלי אפילו לדעת את זה. מאידך, הוא סימפטי, חביב, יעיל מאוד, ונוח לניהול. הוא כולל כמה כלים נוספים, כמו סורק אלמנטים פגיעים בחלונות (ומצרף רשימת טלאים להורדה, ולינקים ישירים לאתר של MS לטובת הורדתם). הזיהוי שלו לא מושלם, לצערי, אבל בהחלט סביר, בנסיבות.
 

בעז 21

New member
אהלן

אולי תגיד לאיזה סביבה אתה מחפש פתרון של אנטי וירוס. האם הסביבה שלך כוללת שרת דואר? איזה תחנות קצה יש לך? (מערכת הפעלה?) שרת אפלקציה? בברכה בעז.
 
למעלה