החלפת אימליים

שירהה 7

New member
החלפת אימליים

גולשים יקרים,ברצוני לשמוע את דעתכם בנושא רגיש ומשמעותי עבורי, אנו זוג טרי,נשואיים שניים לשנינו,מה דעתכם על החלפת אימליים, שכל אחד יאפשר לשני להכנס לאיימל שלו,אין בינינו סודות, ניראה לי שהפתיחות הזאת מראה על מערכת יחסים מאוד בריאה ועוצמתית,אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנושא,שבת שלום וחג שמח.

sani48

New member
מצד אחד זה יכול להראות על פתיחות

מצד שני זה יכול להראות גם על חוסר אמון,למה לך להיכנס ולבדוק את המיילים של בעלך?לכל אחד צריך להיות את הפרטיות שלו,אמנם אם אישתי היתה ניכנסת למייל שלי לקרוא הודעות,לא הייתי מתרגש מזה,ולא הייתי עושה מזה עיניין,אבל עובדה שהיא בחיים לא עשתה את זה,ולא ניסתה לעשות את זה,למה זה?כי זה לא אמור לעניין אותה,וככה בעיני זה צריך להיות

Megie

New member

2461

New member
רואה בזה חוסר אמון...

אחרת מה הסיבה שתרצי להסתכל לו באימייל ולהפך?
כשאין אמון במערכת יחסים אז בעצם אין בה שום בסיס....
עצה שלי - תימנעו מכך

היי

האימייל שלי בדרך כלל פתוח בבית והחבר שלי יודע את הסיסמא אם הוא ירצה להכנס וכנ"ל אני. אבל עד היום הוא לא עשה בזה שימוש חוץ ממתי שהוא היה צריך משהו שהיה אצלי באימייל (קופון, לדוגמא) ותמיד מבקש את רשותי

כמו שחשדנות מוגזמת היא לא טבעית, כך בעיניי גם יוזמה מוגזמת לצד השני היא טו מאצ'...

אם אני על המחשב , ואני במיילים או בפייסבוק או בכל צורת תקשורת שהיא, אין לי בעיה שזה יהיה מול בן הזוג, כי באמת אין מה להסתיר ומצידי שיסתכל.

כנ"ל חשוב שיהיה לצד השני..

אבל אני לא חושבת שאני אתן לו את הסיסמא שלי של המייל כדי שתהיה לו גישה ישירה משלו, לא כי אני מסתירה זה פשוט לא נראה לי דבר טבעי לעשות .

הייי)

קודם כל מזל טוב:)
דבר שני בקשר לשאלה מצד אחד זה באמת מראה על פתיחות.
אבל מצד שני לדעתי זה אישי כזה.
זה החלטה שלכם כמה שזה יפגע בקשר אם יפגע בקשר בכלל.
שבת שלום:)

sweetdreams

New member
נראה לי מאוד מיותר...

או שאולי אני סתם לא מבינה את המטרה מאחורי זה. את הרי לא מדברת על חשבון מייל משותף (שגם זה אישית נראה לי לא נוח ומיותר, אבל זה עוד מובן לי), אלא על להכנס ולבדוק את המייל *שלו*. איזו סיבה יש לכם להכנס למייל האחד של השני?

גדר טובה עושה שותף טוב

למה בעצם שתכנסו האחד למייל של השני?
האם לדעתך הצורך הזה שלך/שלו מראים בטחון בזוגיות שלכם?
מערכת בטוחה ועצמתית נראית בפרגון של האחד לשני, באי הצורך לפשפש האחד במגרות השני, בידיעה שאם יהיה משהו שצריך לספר תספרו.
ואם במיילים מדובר, מה עם הסלולרי, מה עם המגירה במשרד, מה עם לבדוק האחד בכיסי השני?
למה זה נדרש ואם זה נדרש מה זה אומר על הבטחון שלכם האחד בשני?
נועז

yair_bar

New member
מנהל
אם אין בינכם סודות אין סיבה שתחליפו מיילים

מה בעצם המטרה חוץ מחוסר בטחון של אחד הצדדים?

למה את בכלל צריכה לקרוא לו את המייל?

marioForever

New member
נושא קשה

מצד אחד, כן אני חושב שלהחליף אי מיילים זה חשוב ושפתיחות זה הדבר הכי חשוב בחיים
אבל גם כן זה חדירה לפרטיות
נראה לי שאם יש מספיק פתיחות לא צריך מלחתחילה להחליף אי מיילים...

למעלה