בוב דילן
D drass Member 31/3/13 #1 החלפת אגזוז היום החלפתי את האגזוז של הדילן לאחד מפירוק. סה"כ 200 ש"ח. עשיו הקטנוע נוסע טוב יותר ללא רעשים.
החלפת אגזוז היום החלפתי את האגזוז של הדילן לאחד מפירוק. סה"כ 200 ש"ח. עשיו הקטנוע נוסע טוב יותר ללא רעשים.
J jony stekino New member 31/3/13 #5 למה אתה לא מקשיב ? אתה היית צריך לעשות תיקון וזה מחזיק בנתיים 45K ( כיום אני על 60K )
D drass Member 31/3/13 #6 היה לי חלק שבור בתוך האגזוז המחיר של תיקון /החלפה זהים. במזל היה למוסכניק שלי אגזוז של דילן מפירוק. בדקנו שהוא במצב טוב, ללא חורים ולא שבור מבפנים והחלפנו מדוע לתקן..
היה לי חלק שבור בתוך האגזוז המחיר של תיקון /החלפה זהים. במזל היה למוסכניק שלי אגזוז של דילן מפירוק. בדקנו שהוא במצב טוב, ללא חורים ולא שבור מבפנים והחלפנו מדוע לתקן..
J jony stekino New member 31/3/13 #8 גם זה יתקלקל לך כל האגזוזים של דילן/פנתאון/SH יש להם אץ אותה מחלה שהריתוך הפנימי מתנתק עם הזמן ב קטנועי 125 זה קורה פחות מאשר בקטנועי 150 התיקון הוא פשוט וזול אני מציע לך לתקן בנתיים את האגזוז הישן
גם זה יתקלקל לך כל האגזוזים של דילן/פנתאון/SH יש להם אץ אותה מחלה שהריתוך הפנימי מתנתק עם הזמן ב קטנועי 125 זה קורה פחות מאשר בקטנועי 150 התיקון הוא פשוט וזול אני מציע לך לתקן בנתיים את האגזוז הישן
D drass Member 31/3/13 #11 בדקתי את האגזוז אצל אדם של אגזוזים, הוא טען שישנם חלקים רבים שבורים בתוך האגזוז ולא ניתן לתקן.