החלפתי סקר...

Gilliana

New member
בעיקרון - אני מסכימה איתך, אבל...

במקרה שלה, לפחות לדעתי, בעונה 9 השיער היה אמנם ארוך אבל לא עם יותר מדי צורה - הוא היה די FLAT ומשעמם כזה. אני דווקא בחרתי, אחרי התלבטויות רבות, בעונה 8 - כי כמו שאמרתי לעינת היום, בכל העונות למעט 1 (מזעזע! כמו פאה!) ו-7 (קצר מדי), הכל היה בסדר גמור.

איזה כיף לי

בהיותי מנהלת וקובעת הסקרים אני מכניסה תשובות שאני רוצה ואז אין לי התלבטות.. אחח החיים הטובים.

orityemini

New member
עונה רביעית אלא מה? ../images/Emo6.gif

בשבילי סקאלי נראתה במיטבה בעונה הרביעית. השיער שלה היה מושלם, האיפור, הבגדים התחילו להיות אלגנטיים וכו'. למרות שגם בעונה התשיעית השער הארוך היה נפלא ועשה לה רק טוב. בעונה הראשונה, היא נראתה טוב רק בפיילוט, בפרק אחריו עשו לה תספורת של סבתא כזאת. בעונה השנייה, פשוט אין מילים
, השיער שלה נראה כמו פאה רוב הזמן והיה חתוך בצורה נוראית בלי שום צורה כאילו היתה פה איזו התפרעות של מערבל או מעבד מזון...באמת התעללות. למרות שהיא טוענת שההריון גרם לשיער שלה לראות כמו פאה והיו ימים שהיא רצתה לקחת מספריים... לגבי העונה השלישית חל שיפור קל,אבל עדיין היתה הרבה עבודה לעשות... עונה רביעית כבר אמרתי את דבריי, היא ומאלדר נראו במיטבם בפרקים עם הצו'פקברה ובית הדמים... עונה חמישית היה קצת יותר קצר אבל עדיין פנטסטי בעיקר בפרק פרומיתאוס פוסט מודרני (אמרתי את זה נכון?), העונה השישית השיער שלה התחיל טיפה להתקצר וזה לא התאים לה כל כך...בעונה השביעית עד לפרק עם הווריאציה של גולדברג, השיער שלה היה נהדר, אחריו קיצרו לה את השיער בצורה נוראית (D'יליאן אמרה שהיא לא האמינה כמה קצר זה היה). והנה מעשה שהיה: בפרק של גולדברג היתה איזו סצינה שהם שכחו לצלם בטעות או שהיו צריכים לחזור עליה, אבל אבוי, השיער שלה התקצר בחצי! מה עושים? הסצינה באמצע הפרק, לא ייתכן שסקאלי תספיק לעשות תספורת ומיד לגדל שיערות תוך שניות! הפתרון שנמצא: האביזר שנשים דתיות וחרדיות לא יכולות בלעדיו: פאה
תנחשו באיזה סצינה מדובר
בעונה השמינית השיער קצת ארך לה והיא התחילה לקבל צורה, בעונה התשיעית היא השאירה את זה ארוך (לג'יליאן היה כנראה מספיק כוח להגיד הפעם לא והתעקשה להשאיר ארוך). מי אמר שתספורת זה לא דבר חשוב?

Ice Age

New member
האמת

נראה לי שגם אם היא היתה צובעת לבלונד באמצע פרק לא הייתי שם לב לזה .

Gilliana

New member
מאיר, אתה אפילו לא היית שם לב...

... אם היא היתה עושה קרחת
זה בסדר - התרגלנו כבר.

Gilliana

New member
שמעת פעם מישהו אומר דבר כזה???

תספורת זה הדבר הכמעט הכי חשוב שיש!

1Shir

New member
במקרה של סקאלי זה לא.

כי אם זה היה ככה, זה היה בשבילה איום ונורא. היא מקבלת ממני את הפריבילגיה הנדירה של התעלמות מהתספורת.

Gilliana

New member
וממני את הפריבילגיה...

להתעלם מהצורך בלצבוע שיער לפחות פעם בחודש
לא שהיא לקחה לעצמה את הפריבילגיה הזאת בלי לשאול אותי - כן? טוב, אני נותנת את הפריבילגיה הזאת גם לעצמי לפעמים למרות שזה ממש, אבל ממש לא לעניין!

Gilliana

New member
שכחתי עוד משהו...

מעניין שאת מזכירה את goldberg variation כי דווקא ראיתי את הפרק לפני בערך שבועיים. ואת הפאה רואים די בבירור בסצינה שבה מאלדר וסקאלי יושבים במכונית לפני שהנרי מגרד 100,000 דולר. אין אפס, טובה שתהיה הפאה ככל שתהיה, זה לעולם לא יהיה הדבר האמיתי.

orityemini

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד!

זו באמת הסצינה המדוברת. דווקא לא שמתי לב שמדובר בפאה למרות שהבחנתי שמשהו מאוד מוזר קורה עם השיער שלה בפרק הזה. כששמעתי על הסיפור הזה חיפשתי ומצאתי את הסצינה הזו ואז באמת לא הבנתי איך לא עליתי על זה קודם. למרות שבמחשבה לאחור, בכלל לא שקלתי את האפשרות של פאה נוכרית כי היה נראה שאין שום סיבה שהיא תשתמש באחת. את עלית על זה מיד שמדובר בפאה מבלי לשמוע את הרקע? אם כן, כל הכבוד! איזו הבחנה!! נ.ב. אני מצפה כמובן שההודעה שלי תשתרשר במקום אחר לגמרי כמו תמיד, נדמה לי שאני אנסה סופית למחוק את העוגיות המרושעות מהמחשב שלי. אולי זה ישפר משהו. אז עד שאעשה זאת, לא לכעוס בבקשה

Gilliana

New member
That's why...

The put the "eye" in FBI
טוב, זה סתם "שדרוג" שלי למשפט המפורסם אבל כן - ראיתי שקו השיער (מצח ורקות) ממש לא נראה נורמלי. אולי זה בגלל שאני מציירת ולכן הרגישות שלי לנושא הזה גבוהה מהרגיל. והשרשור שלך (לשם שינוי) השתרשר מצויין!

Gilliana

New member
טוב, אני אציל את המצב ../images/Emo13.gif

כל אתר שנגולשים בו, מטביע את חותמו במחשב בצורת קובץ בלתי נראה שנשתל בתוך המחשב. הקובץ הזה אחראי בד"כ לכל מיני הגדרות שקשורות לאתר. הקבצים האלו מכונים Cookies. למרות שבד"כ הקבצים הללו מסייעים (למשל בלחסוך את הצורך להקיש כל פעם שנכנסים יוזר וסיסמא מחדש, הם גם יכולים לגרום לבעיות פה ושם. במקרה שאורית מתארת בכל אופן, לא סביר להניח שמדובר ב-"עוגיות המזל".

למעלה