החלפתי ניק

naty 1

New member
את

מתחילה להפחיד אותי כוכך הרבה דברים כולה חשבתי את מבטיחה גינס ואני מביא 2 גולדסטאר אבזץ מסיר את התלונה ושנינו אחראים למעשינו

naty 1

New member
ההפסד

כולו שלך אם היית טועמת מהגולד עם המוצץ במקום היין של הקידוש היית גם יודעת למה עדיף בהחלט על רד טובורג למרות שהוא ישראלי ולא בלונדיני. אבל להביא לך, אני תמיד יכול להבטיח גם גינסים ו-רד טובורגים, רד בולים, וטקילות וויסקיים ויין של קידוש

הרווח

הצר הזה של האות חי``ת, יש מצב שזה בעצם בסדרה ההמשך של מ``ם סופית, והבא אחריו זו רי``ש ואז ו``ו? תחרפנתי סופית, איזה ברז דולף בחצר מענה אותי עינוי סיני מרגיז. אם כבר אלכוהול והבטחות. מי בעד תחרות שתיה בטיש הקרוב?

soelistit

New member
יאלה

בתנאי אחד - שמישו יתחייב לתת לי לישון אצלו אח"כ (מבלי לנצל ת'מצב
)

justchip

New member
אם כבר הזכרת גולדסטאר שאלה לי אלייך

השמעת מעולם (או מישהו) על בירה ישראלית בשם לאילה או משהו דומה ראיתי אתמול את הבירה הנ"ל רשומה באיזה פאב ומתיימרת להיות ישראלית לדעתי זה מיוצרת בשכם ואלו יחסי ציבור ערביים (מנסים להראות אותנו כמרעילי העולם בבירות בטעם...) מישהו מכיר?

אומי5

New member
את מדברת?

מכיוון שאת גם שותה גינס (או לפחות מבטיחה כאלה לאחרים) ציפיתי לקצת יותר איכות בטעם שלך . יש בירות ליום יום ,בבית מול הטלוויזיה בעל האש או בפאב כשרוצים ללגום איזה 2-3 ליטר ,זו גולדסטאר. אין בירה יותר טובה למצבים האלה. כמובן שגם גינס מעולה,אבל רק מהחבית .

לא אחליף וזהו

אצלנו צוחקים על משהו שהוא לא מציאה גדולה בניק זה.. וזה אני.. לגבי הניק הקודם אני רואה שזה גם לא מענין אותכם אז נשאיר זאת כך..

naty 1

New member
פקשה

מה הניק הקודם? פקשה פקשה פקשה סליחה על ההתפרצות לשרשור זה מתבחששת אשמה נשמע קצת עצוב הניק ודרך אגב "נישט אגרוייסע מציאה" זה "לא מציאה גדולה" ככה שעוד יש תקווה

אני יכולה להרוס לך את התקווה?

עשר שניות של דקדוק יידישאי: כאשר אומרים אגרויסע מציעא מוסיפים לצמד המילים נימה מזלזלת וצינית, ואז הכוונה היא ``לא מציאה גדולה`` מומלץ גם להוסיף לנימה נחרות בוז והברות בסגנון ``חח, פפפ, טססס,`` וכדומה. אלו היו עשר שניות של דקדוק. עשרה קבין של טפשות ירדו לעולם. קיבלתי מתוכם עשר שניות, והשאר לעולם כולו...

אני יכולה להרוס לך את התקווה?

עשר שניות של דקדוק יידישאי: כאשר אומרים אגרויסע מציעא מוסיפים לצמד המילים נימה מזלזלת וצינית, ואז הכוונה היא ``לא מציאה גדולה`` מומלץ גם להוסיף לנימה נחרות בוז והברות בסגנון ``חח, פפפ, טססס,`` וכדומה. אלו היו עשר שניות של דקדוק. עשרה קבין של טפשות ירדו לעולם. קיבלתי מתוכם עשר שניות, והשאר לעולם כולו...

naty 1

New member
אז זו את

שהחלפת ניק? פחות דקדוק ופחות גם יידישאי. גם בעברית פולנית "מציאה גדולה" לא נשמע מציאה מי יודע מה. אלא אם כן פולניות זה סוג של יידישאי. חח פפפ טססס עוד לא אבדה תקוותנו

naty 1

New member
כולה

התרגיל. מספיק השתלטנו לה על השרשור שלה היכוני מחר לתחרות השתייה הגדולה

טוב נו, אז אני אתרום משו לשירשור

המקורי. תקשיבי חמודה. יש לך אחלה ניק. אל תקשיבי לתגובות הלא נחמדות האלה. הם באמת אחלה אנשים. באמת. אני אוהבתותם. את רובם, את חלקם, טוב נו רק את יורי. ומירייי 20 טוב לראותתך געגענו.

למעלה