החלפתי ניק ל MIF2004 (מ MIF2002)
למי שזוכרת אני MIF2002 עד כה, ניק שנתתי לעצמי בשנת 2002, ביום שהצטפרתי לראשונה לפורום הריון אחרי טיפולים. השבוע ראיתי סוף סוף
פועם אצלי בתוך הבטן, והחלטתי שהגיע הזמן לעבור לניק הבא! הטיפול הנוכחי אולי לא היה הכי עקום, אבל בהחלט הכי סוער שהיה לי עד היום. מה שהתחיל עם שחלות קצת עצלות וצורך להוסיף אמפולת גונל ליום, לא מעט ביציות שנשאבו אבל אחוז הפריות לא משהו בגלל שימוש בזרע קפוא, המשיך בגירוי יתר שחלתי ואשפוז אחרי לילה סיוטי יומיים בלבד אחרי החזרה, המשיך עוד בבטא 112 ביום ה 12, ותקופה סופר לחוצה כשחזרתי לעבודה כולל 3 נסיעות לחו"ל מטעם העבודה בשבועיים האחרונים, עד לדופק המיוחל לפני יומיים.... מחר מתחיל חודש דצמבר, וממש החודש לפני שנה, חזרנו לטיפולים לילד שני. אני עדיין לא ממש מרגישה "שם", מפחדת להאמין, מפחדת לטפח תקוות, אבל בכ"ז רוצה כל כך לשתף אתכן בשמחה ובחששות שמציפים אותי עכשיו. ולסיום סיפור מצחיק ממחוזותינו - באחת הנסיעות שלי לחו"ל עכשיו, היתה בדיקת מאוד מדוקדקת של כבודת היד לפני עלייה למטוס, וכמעט כל התיקים שעברו שיקוף, גם עברו בדיקה אצל בודק, כולל תיק היד שלי, שהכיל בתוכו בין היתר שני תיקי איפור קטנים, האחד עם כלי איפור, והשני עם פנינים של אוטרוגסטן ומוליך פלסטיק. הבודק החרוץ התחיל לרוקן את התיק שלי מתכולתו, וקולגה מהעבודה שהיה איתי נשאר ברוב אדיבותו לידי לחכות עד שתסתיים הבדיקה של התיק שלי. והנה מגיע הבודק הבריטי המדופלם לתיק כלי האיפור הראשון (זה שבאמת יש בו כלי איפור) פותח אותו ומתחיל לשפוך את תכולתו החוצה לבחון כל פריט בנפרד. באותו הרגע ירד לי הלב למכנסיים והחוורתי ופשוט לא היה לי מושג מה אני אומר לו אם הוא יעשה את אותו הדבר עם התיק של האוטרוגסטן והמוליך, ועוד לפני בחור שעובד איתי... איזו פדיחה... לשמחתי הוא פתח את תיק כלי האיפור השני, הציץ פנימה ולא הוציא כלום.... הפדיחה נמנעה
(אולי אשתו בטיפולים....).
למי שזוכרת אני MIF2002 עד כה, ניק שנתתי לעצמי בשנת 2002, ביום שהצטפרתי לראשונה לפורום הריון אחרי טיפולים. השבוע ראיתי סוף סוף