החלפתי כינוי!!!

החלפתי כינוי!!!

נורמה ג`יין הפכה למרלין מונרו. רוברט צימרמן הפך לבוב דילן. מדונה לואיז ורוניקה צ`יקונה- נו, החפשנית סתם קיצרה למדונה... חברים! לאחר לבטים רבים בחרתי( חייל דתי 21), .לשנות את הכינוי שלי ל`בתוך היער`. זה לא בא לבטא רק את הלבטים ואת סבך החיים שלי, אלא גם שהיער מזכיר לי את האגדות, את עולם הפנטזיה והתום. אותו עולם שכבר הרבה זמן איני חלק ממנו, אך אינני מפסיק לשאוף אליו...

io4minyan

New member
לא סתם ככה. יש טקס

יאספו עשרה אנשים וכדאי שיהיו בהם אנשים שהם תלמידי חכמים . ויתאספו בקדושה ובטהרה. בתפילה ויחוד הדעת ויקראו תהילים ויש נוהגים לצום באותו יום להתטהר ולהתקדש לצורך ברכה זו. ויברכו מִי שֶׁבֵּרַךְ אֲבוֹתֵינוּ הַקּדוֹשִׁים והַטּהוֹרִים, אַבְרָהָם יִצְחָק ויַעֲקֹב, מֹשֶה ואַהֲרֹן, דָּוִד וּשְׁלֹמֹה אֵלִיָּהוּ וֶאֱלִישָׁע, הוּא יבָרֵךְ אֶת הַיַּלְד - הבחור - האיש ויִקָּרֵא שמו בישראל (בתוך היער בן כפה אדומה והזאב), בּמַזָּל טוֹב וּבִשְׁעַת בּרָכָה, בִּבְרִיאוּת, בּשָׁלוֹם וּמְנוּחָה. וִניזַכֶּה לִרְאוֹת בּשִׂמְחָתו וּבְחֻפָּתו, בּעֹשֶׁר וכָבוֹד, דּשֵׁנִים ורַעֲנַנִּים ינוּבוּן בּשֵׂיבָה, וכֵן יהִי רָצוֹן ונֹאמַר אָמֵן: מזל טוב וסימן טוב

למעלה