החלפתי חתימה!

adii1201

New member
ההודעה הופנתה לשתיכן

וגם אליך צביקה. וחוצמזה ליהע, תתעלמי! הרי את יודעת כמה את אוהבת אותה מה זה משנה לך בכלל כמה אלה אוהבת אותה?! זה כמו שאני אגיד לך שאני אוהבת אותה הכי בעולם אני לא יכולה להוכיח את זה וזה בכלל לא צריך לשנות לך צריך לשנות לך שאת אוהבת אותה, שאת מעריצה שלה וזהו!

אויש באמת../images/Emo70.gif

תפסיקו לעשות עניין מכל משפט שני של מישהו... התכוונתי בצחוק... כי אין לי רעיון לכינוי...... כולנו מעריצים אותה באותה מידה,ויש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות..... אבל אל תקחי את זה ל
בתור אמירה כלפייך כי זה לא ככה... זה לא כלפי אף אחד. וכולם,תראו אני עמוסה בזמן האחרון ותחשבו איך זה לראות שאתה כותב הודעה מסויימת ואתה לא נמצא הרבה זמן בפורום ואז ה"קבלת פנים"שלך ממש גורמת לך לרצות ללכת מפה.
חוצמזה תחכו שאני יענה כי אתם יכולים לטעות אחרי הכל אני כתבתי את ההודעה וכולכם הגבתם לא לעניין. לא ידעתם למה התכוונתי ולא הבנתם מה אני חושבת. אז אל תציפו בהודעות של אחרים שלא קשורים אליכם. זה מה שיש לי להגיד.....

מה כאילו לא לכתוב עד שאת לא פה?../images/Emo4.gif

זה עוד יותר לא חכם.. אבל עזבי אני עפתי לים צ'אוו..

לא...

התכוונתי שאם אני כותבת הודעה למישהו אז לא צריך להגיב כל כך הרבה ולעשות מזה סיפור בלי לשאול לפני זה למה התכוונתי... אתם יוצאים דפוקים

לא אנחנו לאא אנחנו פשוט מגיבים גם

זה אסור?! לא אכפת לי למי אני מגיבה אם אני רוצה להגיב!

adii1201

New member
הבעיה היא שזו לא פעם ראשונה

שאת כותבת הודעה כזו וראית את התגובות שקיבלת בפעם הקודמת. זה נושא שהוא בעייתי אז פשוט אל תעלו אותו בפורום הזה וזהו...

אני!?

אני לא העלתי את זה.. בפעמים אחרות לא שזכור לי. איך לא להעלות את הנושא הזה?מה הויכוח בכלל אפשר לחשוב?!?! מה אנחנו בגן? אני אוהב יותר?

כן את כן, ולמרות שזה תינוקי אנחנו

מתחילים עם הנושא ולא מפסיקים אותו.. אז די, בוא נפסיק.

למעלה