החלפתייייי

החלפתייייי ../images/Emo13.gif

יאא החלפתי את 4 ההליקסים שלי לטבעות לחץ יפיפיות
את ההליקס\קנוץ' חיצוני השארתי ככה לבינתיים כי ביום ראשון אני מחליפה אותו לעגיל של לאברט, ואת הצד השטוח שמה מיקדימה ועושה אינדסטריאל
. הלכתי לביזארט ודיברתי ככה עם הפירסר והוא היה ממש נחמד וצחקנו טיפה ואז דיברתי עם איזה אחד שבא לעשות קעקוע שהוא עיצב וממש הערכתי אותו כי כמה נערים באו ועשו קעקועים מקטלוגים וממש התעצבנתי, כאילו... בשבלם. אקיצר צחקנו וזה ועשינו לחברה שלי טראגוס במאסטר ואמרו לה לחטא אותו עם אלכוהול (WTF?!) אז כשיצאנו אמרתי לה שאני אביא לה את המשחה שלי וזה וזהו
היה ממש נחמד. *אל תגדילו את התמונה!!! האוזן שלי מכוערת*

Snow fairy

New member
תתחדשי!!!

אוף... כל הפירסים שאני רוצה אנשים אחרים עושים. אבל ביום מן הימים גם לי יהיה אינדסטריאל!!! עזבי, אני מחורפנת...

matke

New member
מה ההבדל בין חישוק לחץ לעגיל אחר

חוץ מאיך שהוא נראה

גם וגם שעגילי לחץ

עשויים מטיטניום, מה שניראה לי יעשה לי פחות בעיות מעגילי אלומיניום ב-5 שקל
תודה רבה לכולם!!!!!!!

80 ש"ח ../images/Emo9.gif עשרים שקל כל עגיל.

אגב: הפירסר עושה לי הנחה של איזה 100 שקל על האינדסטריאל.

משהו כזה:

ועם עגילים של 5 שקל וזה ממש הציק לי והיה על סף לעשות לי אינפקציה :)

Shani5

New member
חח אם כבר הייתם בביזארט

למה חברה שלך לא עשתה שם את הטראגוס? מאסטר כל כך לא מקצועיים שזה מטורף. הייתי שם עם חברה שלי כשהיא עשתה עגיל בפיטמה, והשוויתי את זה לאיך שעשו לי (בביזארט) וההבדל עצום. זהו. מסקנה: רק ביזארט. גררר ורק לראות שם את מיכאל זה מספיק(
)...

צודקת..

מאסטר באמת לא מקצועיים.. אפילו אין להם אוטקלאב!! וגם לי הם אמרו לחטא באלכוהול.. כל מי שאני מכירה ועשה שם היה ממש מרוצה מהם.. כבר התחלתי לחשוב שזאת רק אני!!
רק ביזארט..
אהה.. ויש לי שאלה קטנה.. ביום ירושלים שוטטתי קצת בעיר וגיליתי סטודיו באיזה חור ליד שלומציון המלכה.. מישהו מכיר? הם טובים?

Shani5

New member
שמעתי עליו.

הוא ממש חדש. עוד לא שמעתי על מישהו שהתחורר שם, אבל אפשר לבדוק את העניין.

למעלה