החלפות

okidoki

New member
החלפות

איזה כיף שיש כזה פורום בשביל החלפות מכירות וקניות... טוב אז יש לי מספר אוספים שטרות מטבעות בולים וכו... אשמח להחליף כרגע אותי מעניןפריטים הקשורים ל- נוסטלגיה, אולימפיאדה, ואירווזיון כל דבר העולה בדעתכם בהקשר זה שאפשר להחליף יתקבל בברכה

תמיר1991

New member
האם יש לך בולי קנדה או בולי חלל?

אם כן שלחי לי מסר - נוכל להחליף תמורת בולים שאת צריכה
ורק לשם הידיעה: לטעמי לא נועדנו בשביל ההחלפות והמכירות, אלא בעיקר בשביל השיחה, החוויות, הכיף והלמידה. זה מרכזנו לפי דעתי. ההחלפות (והמכירות, אבל בעיקר ההחלפות והמתנות), לפחות בשבילי, הן משום שאני תמיד שמח לסייע לאוספים אחרים, ואם זה בא במקביל לסיוע לאוספים שלי זה תמיד טוב
יום נעים ומקווה שתתערי בפורום
תמיר.

doroni10

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

לגבי אולימפיאדה- יש לי לא מעט בולי אולימפיאדה אשר רובם ככולם מיועדים להחלפה (ידעתי שיכנס לכאן מישהו שרוצה אותם דווקא ולכן דליתי אותם מהאוסף והם נמצאים בנפרד
). אני אוסף בולי נופים ומבנים + צמחיה + משפחת החתוליים (למעשה השניים האחרונים של אשתי ואני משמש כ"אוצר כללי" או יותר נכון "קח ותשתוק.."
) לגבי ארווזיון- ישנו פורום כאן המספק מידע בנושא, ושם יש "פריקים" לעניין- חלקם כותבים גם בפורום זה. את מוזמנת להכנס אליו - אחד מפורומי המוסיקה. דורון,

doroni10

New member
מנצל"ש- ביקור ב"מרכז הבולים"

שברחוב אלנבי 94 בת"א שהתחיל בשעה רבע לאחת והסתיים כשעה וחצי מאוחר יותר..
בפעם המי יודע כמה שמזכירים את דורון בעל החנות ואת השותף שלו- כדאי ומומלץ! ולו רק בשביל השיחה (חוץ מזה שכמובן לא יצאתי בידיים ריקות משם
) דורון,

תמיר1991

New member
מצטרף בחום להמלצות -

אני ממש מקווה לחזור לשם בהקדם האפשרי
תמיר.

../images/Emo45.gif גם אני אוהבת להגיע לשם

למרות שאין לי כל-כך מה לקנות שם ולכן אני מגיעה לעיתים רחוקות, ואז נהנית מכל רגע. פעם אחרונה לקחתי את הבעל שלי לשם, כשהתחלתי לרדת במדרגות הוא שאל אותי בפליאה: "לאן את הולכת? כבר מזמן אין שם כלום"

okidoki

New member
שלום לך

אני אישית לא אוספת יותר בולים אבל יש לי בולים בישבלך ייקח לי קצת זמן לחפש ולארגן על כל מקרה תודה רבה על העצה אני אקח זאת לתשומת ליבי ואהיה איתך בקשר לקראת שבע הבא

okidoki

New member
בולים בולים

שלום לך קודם כל תודה על העצה אני תמיד שמחה לקבל הערות בונות ואכן אתה צודק אני אישית לא אוספת יותר בולים ואוכל לתת לך מה שיש לי במתנה תן לי רק זמן לחפש עד תחילת שבוע הבא ואני אצור איתך קשר עד אז אגב אני מאזור המרכז

okidoki

New member
חלל וקנדה

כתבתי את זה למי שמתעניין בבולי קנדה וחלל

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

בשבילי
הדרך הכי טובה היא משלוח בדואר - אם תרצי אשלח לך את כתובתי. תמיר.

okidoki

New member
עוד בולים

אני גרה באזור המרכז ואם זה לא רחוק אני אוכל לתת לך או מקסימום לשים לך בתיבת דואר...

okidoki

New member
משלוח הבולים

תמיר תיצור איתי בבקשה קשר בקשר למישלוח הבולים

למעלה