החלפות דיסקים

דרר ב

New member
החלפות דיסקים

לא מזמן היה כאן שרשור על דיסקים שנקנו ולא עמדו בציפיות של הרוכשים וגם לי יש כמה כאלה. ואנשים אחרים דווקא מאד אהבו אותם ואמרו שהם דיסקי מופת. וגם אני חשבתי ככה על חלקם. וחשבתי... החלפות!!!! מישהוא מעוניין?

epitaph

New member
פרסם איזה דיסקים...

ואז אולי מי שירצה ישלח לך הודעה או מסר.

דרר ב

New member
הדיסקים שאני הייתי רוצה להחליף

julian jay savarin - waiters on the dance sebastian hardie - four moments elp - tarkus gentle giant - out of the fire the bbc concerts zingale - peace chick corea - rarum(אוסף) כמובן שהדיסקים כולם כחדשים ובעטיפה המקורית כולל החוברת והכל.

B a z a

New member
גם לי יש כמה דיסקים שאני רוצה למכור

או להחליף, הרוב לא פרוג, אבל חלק כן. הרשימה: The rolling stones - Singles collection (3cd) Arthur Brown - Order from chaos (Live 1993 John Cale - Paris 1919 David Bowie - Alladin Sane David Bowie - Pinups Bob Dylan - John Wesley Harding Bob Dylan - Selfportrait The Grays - Roshambo (אין לי מושג מה זה, קיבלתי במתנה) The Move (פסיכדליה בריטית משנות ה-60) Simon and Garfunkel - Wednesday morning 3 a.m Neil Young - Live rust Frank Zappa - We're only in it for the money Jimi Hendrix - Band of Gypsys Pink Floyd and other artists - Zabriskie Point soundtrack Curved Air - Live Marillion - Misplaced Childhood Rush - Moving Pictures

amit7349369

New member
הצעה על zingale - peace

יש לי 3 דיסקים שבהחלט אפשר להגדיר אותם ככמעט חדשים: lord flimnap-point of view beggars opera: act one pink floyd-more שלושתם להחלפה וzingale דיי מענינים אותי!

דרר ב

New member
beggars opera: act one

beggars opera: act one נשמע מעניין הייתי מוכן להחליף את זינגלה איתו. אני לא מכיר אותם ואף פעם לא שמעיתי אותם. חיפשתי קצת ברשת ומצאתי רק קצת חומר. אשמח אם תספר לי קצת עליהם ועל המוזיקה שלהם או שמישהוא אחר יספר לי זה גם יהיה נחמד.

amit7349369

New member
תשמע...

לגבי beggars opera, להקה אנגלית ,הסגנון מאוד מזכיר את ELP שאני אישית לא מתחבר למוזיקה שלהם (כן , אני כבר בכוננות ספיגה למטר קללות...) 2 השירים הראשונים באלבום דווקא בהחלט טובים, אבל ההמשך מאבד כיוון ,עם מחרוזת יצירות קלאסיות ידועות ,רק בביצוע מהיר יותר ,ובעיקר -צורם יותר. אם הם רק היו לוקחים את עצמם ביותר רצינות - הם היו יכולים להיות אחלה להקה- כי טכניקה לא ממש חסרה להם. אבל זאת דעתי בלבד, ואני בטוח שיש הרבה אני שדווקא מתחברים לקלילות שבדיסק ,ולא לשירים קודרים נוסח קינג קרימסון-כמוני. -לגבי חילוף ,אני מצטער אבל איחרת את המועד, מחר הוא כבר יהיה בדואר רשום...

giloni

New member
לכו על Waters of Change

הוא האלבום הטוב ביותר שלהם, ובעיקר בשל העובדה שכל החומר בו מקורי ולא גרסאות כיסוי. גם האלבום Pathfinder מומלץ ולו רק גרסת הכיסוי שלהם לMcArthur Park הנפלא של ג'ימי ווב. יקי

jbloo

New member
אם אתה עדיין מעוניין,

(או מישהו אחר), גם אני מעוניין להחליף את הבגרז אופרה שלי. יש לי רשימה איפהשהו של עוד דיסקים שאני מעוניין להיפטר מהם, אבל היא לא על המחשב הזה... לגבי התיאור- התיאור שניתן פה די מדוייק, לטעמי. (אני לא מעוניין בזינגלה אבל אולי אפשר לעשות חילוף משולש- מישהו שמעוניין בזינגלה יתן בתמורה משהו שכן מעניין אותי
)

jbloo

New member
אה, עסקה סיבובית!

אני מעוניין בmore של פינק פלויד מההוא שמעוניין בpeace של זינגלה מההוא שמתעניין בבגרז אופרה

jbloo

New member
halloween של פולסאר?

יש לי רשימה מקיפה במחשב אחר, אני אגיע אליו במהלך החודש הקרוב

amit7349369

New member
אין לי מושג

מי הלהקה הזאת , אבל אם אתה יכול לפרט זה יהיה נחמד... בכל מקרה אם יש לך הצעות במהלך החודש הקרוב אני פה, לא הולך לשום מקום.

Mr Mustard

New member
אני מעוניין בPulsar!

הנה מה שאני מעוניין להחליף: Blind Faith- Blind Faith East Of Eden- Snafu Gentle Giant- The Power and the Glory (35th Anniversary Edition) Hawkwind- In Search Of Space The Soft Machine- Kings Of Canterbury Zingale- Peace יש משהו? יש משהו שמישהו אחר רוצה?

FunkyMonk

New member
אם כולם בעטיפה וחדשים

איך אתה יודע שאתה רוצה להחליף אותם??

דרר ב

New member
הם כחדשים

פתחתי אותם ושמעתי אותם כמובן אבל אני שומר עליהם טוב.

Rapid נאור

New member
אני אגיד לך מה העניין.

יש לי המון דיסקים שאני אשמח להחליף, אבל לא בתחום הפרוג. מסיבה פשוטה, למדתי לעשות דבר אחד בחוכמה, לקנות רק אלבומים שאני אוהב... אם בא לך לשמוע היפ הופ, היפ הופ ישראלי, ג'אז, רוק או קאנטרי. דבר איתי. :)

sixkiller2003

New member
משהו מאלה על זינגלה?

Van Der Graaf Generator-Pawn Hearts caravan -the show of our live family-live bbc radio 1 david gilmour - about a face או מישהו עם הצעה מעניינת...

למעלה